Mary, Queen of Scots

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Op haar zestiende werd ze koningin van Frankrijk, op haar achttiende was ze al weduwe. Toch weerstond ze de druk om opnieuw in het huwelijk te treden. In plaats daarvan keerde ze terug naar haar geboorteland Schotland waar ze de troon opeiste. Maar Schotland valt net als Engeland onder de heerschappij van Koningin Elizabeth I (Margot Robbie). De twee jonge koninginnen kijken zowel met angst als met fascinatie tegen elkaar op. Ze zijn rivalen op het gebied van macht en de liefde. Als vrouwelijke staatshoofden in een mannenwereld moeten ze allebei beslissen of ze een strategisch huwelijk willen sluiten, of dat ze onafhankelijk willen blijven. Mary is vastbesloten om meer te worden dan een boegbeeld voor de Schotten. Ze wil aanspraak maken op de Engelse troon, waarmee ze de heerschappij van Elizabeth bedreigt. Bedrog en samenzweringen in beide hofhoudingen brengen zowel de Engelse als Schotse troon in gevaar en zullen uiteindelijke de loop van de geschiedenis bepalen.
Mary, Queen of Scots is vanaf 17 Januari in de bioscoop.

Maak kans een Mary, Queen of Scots pennenset, de DVD van Darkest Hour en de DVD van Victoria & Abdul.

Mail naar:mary@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Glass

M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films – Unbreakable (2001) van Touchstone Pictures en Split (2017) van Universal – samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass.
M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films – Unbreakable (2001) van Touchstone Pictures en Split (2017) van Universal – samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass. Uit Unbreakable keert Bruce Willis terug als David Dunn en Samuel L. Jackson als Elijah Price, ook bekend als Mr. Glass. James McAvoy uit Split is terug als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten en Anya Taylor-Joh als Casey Cooke, de enige overlevende uit gevangenschap van The Beast. In navolging van Split, jaagt David Dunn in Glass op Crumb’s bovenmenselijke identiteit van The Beast in een aantal escalerende ontmoetingen, terwijl het duistere gestalte Price opduikt met een aantal geheimen, die van cruciaal belang zijn voor beide mannen. Naast de huidige sterrencast keren ook Spencer Treat Clark en Charlayne Woodard terug uit Unbreakable, als Dunn’s zoon en Price’s moeder. Een nieuw gezicht is Golden Globe winnaar Sarah Paulson (American Horror Story series). Deze spectaculaire ontknoping van de wereldwijde blockbusters is wederom geproduceerd door Shyamalan en Blumhouse Production’s Jason Blum, welke ook de twee vorige films van schrijver/regisseur Shyamalan voor Universal heeft geproduceerd. Ze produceren opnieuw met Ashwin Rajan en Marc Bienstock, alsook Steven Schneider, de executive producer. Glass wordt uitgebracht door Universal Pictures in Noord-Amerika en wereldwijd door Buena Vista International.

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de film Glass

Mail naar Glass@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

HOE TEM JE EEN DRAAK 3

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: HOE TEM JE EEN DRAAK 3.

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. Productie is in handen van Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de How to Train Your Dragon-films (en daarnaast ook Toy Story en Tarzan).

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret) en Daniël Boissevain (Grimmel).

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 draait vanaf 12 januari 2019 in de bioscoop, in 2D en 3D.

www.hoetemjeeendraak.nl
http://www.facebook.com/HowToTrainYourDragonNL

#HoeTemJeEenDraak3 #HowToTrainYourDragon3NL

Maak kans op een
HOE TEM JE EEN DRAAK 3 pakket. Bestaande uit een T-shirt en stickervel.

Mail naar draak@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Stan & Ollie

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken.

Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Stan & Ollie draait vanaf 10 januari in de Nederlandse bioscoop

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de film Stan & Ollie.
Mail naar film@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Ronnie Flex (Miles Morales), Thijs Römer (Peter B. Parker), Holly Mae Brood (Spider-Gwen), Edwin Jonker (Jefferson David), Levi van Kempen (RIPeter), Fernando Halman (Oom Aaron), Derek de Lint (Wilson Fisk / King Pin), Kim van Kooten (Doc Ock), Frank Lammers (Spider-Man Noir), Buddy Vedder (Spider-Ham), Cystine Carreon (Peni Parker), Olga Zuiderhoek (Tante May), Nurlaila Karim (Rio Morales) en Murth Mossel (Scorpion).

 

In de originele versie met de stemmen van o.a. Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, John Mulaney, Kimiko Glenn en Nicolas Cage.

Nu in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D.
#SpiderVerseNL
www.facebook.com/SpiderVerseFilmNL


Wil je kans maken op ons Spider-Man: Into the Spider-Verse pakket?

Mail naar spider@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

‘Aquaman’

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm AQUAMAN uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd… een Koning.
In de film spelen ook Amber Heard (“Justice League”, “Magic Mike XXL”) als Mera, een strijdster en Aquaman’s bondgenote tijdens zijn reis, Oscar®-genomineerde Willem Dafoe (“Platoon”, “Spider-Man 2”) als Vulko, Raad van de Atlantische troon, Patrick Wilson (“The Conjuring Universe”, “Watchmen”) als Orm/Ocean Master, de huidige Koning van Atlantis.
Dolph Lundgren (“The Expendables”) als Nereus, de Koning van de Atlantische stam “Xebel”, Yahya Abdul-Mateen II (Netflix-serie “The Get Down”) als de wraakzuchtige Black Manta, en Oscar®-winnaar Nicole Kidman (“The Hour”, “Lion”) als de moeder van Arthur, Atlanna en Ludi Lin (“Power Rangers”) als Captain Murk, de Atlantische Commando en Temuera Morrison (“Star Wars: Episode II – Attack of the Clones” en “Green Lantern”) als de vader van Arthur, Tom Curry.
Wan regisseert naar een scenario van David Leslie Johnson-McGoldrick (“The Conjuring 2”) en Will Beall (“Gangster Squad”, “Training Day”), een verhaal geschreven door Geoff Johns, Will Beall en James Wan zelf, gebaseerd op karakters uit de DC Universe. De film is geproduceerd door Peter Safran en Rob Cowan, met Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns en Walter Hamada als uitvoerende producenten.
James Wan’s team achter de schermen waar hij vaker mee samenwerkt, bestaat uit Oscar®-genomineerde cinematograaf Don Burgess (“The Conjuring 2”, “Forrest Gump”), zijn vijfvoudige editor Kirk Morri (“The Conjuring” filmreeks, “Fast Furious 7”, “Insidious” filmreeks) en productiedesigner Bill Brzeski (“Furious 7”). Ook werken aan de productie mee: kostuumdesigner Kym Barret (“The Matrix” triologie en “The Amazing Spider-Man”) en componist Gregson-Williams (“Wonder Woman”).

AQUAMAN is een van de superhelden die bij het rijtje hoort van Batman en Superman. Alleen is deze held een schakel tussen land en zee. Jason Momoa speelt  een heerlijke eenvoudige rol met veel potenties. Het verhaal van AQUAMAN heeft veel aspecten waardoor de kijker teveel informatie krijgt . De ervaring leert om een film 2 x te bekijken en dan leer je AQUAMAN  pas echt goed  kennen.

AQUAMAN is nu te zien bij Euroscoop  o.a.  Atmos  Dolby 3 D.

AQUAMAN is vanaf 13 december te zien in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D, Dolby Cinema
en 4DX.
www.aquamanfilm.nl
#Aquaman


©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & © DC Comics

We hebben 2 pakketjes met het volgende: Een petje, een mannen- of vrouwenshirt (maat M) en 2x vrijkaartjes.

Mail naar: Aquaman@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Horror

Een oud huis wordt geteisterd
door een tragische familiegeschiedenis.
De jongste zus is weggekomen,
maar wat is er met de oudste zus gebeurd?
Als ze terugkeert naar haar ouderlijk huis
wordt ze geconfronteerd met een weggestopt verleden.
De enige manier om te overleven
is de gruwelijke waarheid onder ogen te zien.Jakop Ahlbom is er met Horror in geslaagd om het horrorgenre moeiteloos te verplaatsen van het witte doek naar de theaterzalen. Het resultaat is een prachtig griezelige voorstelling: geestig, vol spectaculaire special effects en onweerstaanbaar eng. Horror werd internationaal lovend ontvangen door pers en publiek. Nu terug wegens succes!

”Onweerstaanbaar eng” ★★★★ De Volkskrant
Binnenkort ons verslag van Horror.
Hopelijk overleven we deze voorstelling…

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Evita

Evita, de musical over Eva Perón (de tweede echtgenote van Argentijnse president Juan Perón), draait in de theaters in Nederland. In de Goudse Schouwburg hebben wij de voorstelling bezocht. Allereerst is de zaal van de Goudse Schouwburg prachtig aangekleed. Het geeft een luxe gevoel met de verschillende balkonnen en etages. De voorstelling was vanaf iedere plek perfect te zien.
De voorstelling, waarin o.a. Brigitte Heitzer (als Evita) en René van Kooten (als Ché) te zien waren, gaat over het leven van Eva Perón. Hoe is zij van meisje in de arme bevolking is opgeklommen naar First Lady. Hoe zij werd veracht en geliefd door de Argentijnse bevolking. Hoe zij overvallen werd door kanker en hoe dit haar het leven heeft gekost.
De voorstelling is volledig begeleid door een live orkest, welke aan het einde van de voorstelling ook zichtbaar wordt doordat deels het decor verdwijnt. Alle teksten worden loepzuiver gezongen, soms in magnifieke samenzang. Er was geen gesproken tekst. De verschillende scènes overlapten elkaar naadloos, waarbij het decor multifunctioneel was. Het ensemble, bestaande uit veertien mensen waaronder Marnix Lenselink (bekend van Dance Dance Dance), was on spot en zorgde voor de zo belangrijke sfeer tijdens de voorstelling.

Cheryl Mostert.

 

Wesley Vermeer foto

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Villa Thalia presenteert EXTRAVAGANZA

Villa Thalia, grootste en bekendste evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam, presenteert, EXTRAVAGANZA, een dinner- en show sensatie van internationale allure! Een regelrechte must see voor iedere liefhebber van muziek, show, lekker eten en een stijlvolle avond uit. Deze nieuwe dinnershow is alleen te zien in november en december.

Voor 1 prijs krijg je entertainment en een heerlijk 4 gangendiner. Tijdens de shows wordt het menu geserveerd. De bediening danst op de bar en het dessert wordt door de koks persoonlijk langs gebracht. Soms is het moeilijk kiezen uit show of genieten van een heerlijk menu.

Na de show komt Grease  uit de boxen en dat was voor ons  reden om naar huis te gaan. EXTRAVAGANZA is een show met hardwerkende medewerkers. Compliment!

Villa Thalia
Kruiskade 31 3012 EE Rotterdam
0102142547
reserveringen@sfeerhoreca.nl

 

 

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

DE GRINCH

DE GRINCH is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Despicable Me films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is grappig, hartverwarmend en een visueel feestje voor de hele familie.
In de Nederlands gesproken versie met de stem van Carlo Boszhard als de Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Kee Derwig (Cindy-Loe Woe), Ilse Warringa (Donna), Murth Mossel (Bricklebaum), Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie), Matheu Hinzen (Hupert), Roman Derwig (Axl), Viggo Neijs (Ozzy), Julia Wolda (Izzy) en Fedja van Huêt als de verteller.

In de originele versie met de stem van Benedict Cumberbatch als the Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Cameron Seely (Cindy-Lou Who), Rashida Jones (Donna), Kenan Thompson (Bricklebaum), Angela Lansbury (Mayor McGerkle) en Pharrell Williams (verteller).

DE GRINCH draait vanaf 29 november a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D.

http://www.degrinch.nl

#DeGrinch

Maak kans op een De GRINCH leuk prijzenpakket bestaande uit het volgende: schrijfsetje, stickervel, magneten en een lunchbox!


Mail naar Grinch@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen