PIETER KONIJN

PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.
De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.
Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).
In de originele versie met Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef) en Rose Byrne als Bea (Annie). James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) heeft de stem ingesproken van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (I, Tonya), Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2, The Night Manager) en Daisy Ridley (Star Wars: The Last Jedi).
Vanaf 23 maart in voorpremière.
www.pieterkonijnfilm.nl
www.facebook.com/PieterKonijnFilm
#PieterKonijn

Maak kans op een PIETER KONIJN wortelpen en tas.

Mail naar pieter@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

PACIFIC RIM: UPRISING

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm gaan de piloten van de Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

John Boyega Star Wars:(The Force Awakens)speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi) is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert(Scott Eastwood,Fast & Furious 8).

Daarnaast wordt Jake bijgestaand door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).PACIFIC RIM: UPRISING is geregisseerd door Steven S. DeKnight(o.a Daredevil serie van Netflix).Verder met o.a. Jing Tian, Burn Gorman , Adria Arjona en Charlie day.PACIFIC RIM: UPRISING draait vanaf 22 maart in de bioscoop,in 3D.

www.pacificrimuprising.nl
www.facebook.com/PacificRimNL
#PacificRimUprising

Maak kans op een PACIFIC RIM: UPRISING T shirt!

Mail naar pacific@hetkasteeltje.nl

.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Pasar Malam Rijswijk. Knus en gezellig!

Reis door Indische sferen tijdens de Pasar Malam Rijswijk. Twee dagen lang kunt u kennis maken met de bijzondere warme Aziatische cultuur. Of uw heimwee een beetje laten verzachten.
Ervaar deze oriëntaalse markt vol entertainment, exotische spijsen en boetiekjes. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor jong & oud!(bron Broodfabriek)
-Check ons beeldverslag door Karin de Mos.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Marvel’s Black Panther

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.
Marvel’s Black Panther draait vanaf 14 februari 2018 in de Nederlandse bioscopen.
De cast van “Black Panther” bestaat uit Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o. Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker en Andy Serkis. De film is geregisseerd door Ryan Coogler en geproduceerd door Kevin Feige en Louis D’Esposito. Met Victoria Alonso, Nate Moore, Jeffrey Chernov en Stan Lee als uitvoerend producenten. Het script is geschreven door Ryan Coogler & Joe Robert Cole.


Maak kans op een Black Panther washbag en bracelet earphones!

Mail naar black@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

FIFTY SHADES FREED

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in FIFTY SHADES
FREED, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L.
James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.
De cast bestaat verder uit o.a. Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk,
Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim
Basinger en Marcia Gay Harden.
De “Fifty Shades” boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90
miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één
van de best verkochte boekenreeksen ooit.
FIFTY SHADES FREED is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of
Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de
boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard.
FIFTY SHADES FREED is vanaf woensdag 7 februari a.s. overal te zien in de bioscoop, waaronder
speciale Ladies Night vertoningen.
www.fiftyshadesfreedfilm.nl
www.facebook.com/FiftyShadesNL
www.twitter.com/FiftyShadesNL
Tickets: http://tickets.fiftyshadesfilm.nl
#FiftyShadesFreed #FiftyShades

Maak kans op een FIFTY SHADES FREED tas en T-shirt.


Mail naar fifty@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Hotel Hampshiredelftcentre komt met gekopieerde versie van de mini concerten.

4 jaar hebben we een succesformule ontwikkelt .De mini concerten.We hebben dit mooi afgesloten.Nu komt het zelfde hotel met de gekopieerde versie.Een wijze les is: er zijn altijd kapers op de kust.

Redactie het kasteeltje.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Huisvrouwen bestaan niet

In de komedie HUISVROUWEN BESTAAN NIET worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje (Eva van de Wijdeven) is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein (Jelka van Houten) is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohemienne moeder Loes (Loes Luca) heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique (Jim Bakkum) verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.

HUISVROUWEN BESTAAN NIET is gebaseerd op het succesvolle theaterstuk ‘De Huisvrouwmonologen’.


Maak kans op een Huisvrouwen bestaan niet Badjas en sloffen.

Mail naar huisvrouw@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Downsizing

Een sociale satire, waarin een man zich realiseert dat zijn leven een stuk plezieriger zo zijn, als hij kon krimpen.

Maak kans op een Downsizing espresso cup, pet en opberg box!


Mail naar: Downsizing@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Darkest Hour

Darkest Hour speelt zich af in 1940, op het moment dat Churchill de ambt van premier pas een paar dagen bekleedde. Groot-Brittannië werd hevig bedreigd door de Duitsers en de toekomst voorspelde weinig goeds. Er zat voor Churchill weinig anders op dan mee te werken met Hitler, maar zoals we allemaal weten liep dit toch anders af.


Maak kans op een Darkest Hour Paraplu.

Mail naar Darkest@hetkasteeltje.nl
GARY OLDMAN WINT GOLDEN GLOBE
VOOR ROL IN DARKEST HOUR

Gary Oldman heeft vannacht de Golden Globe voor Beste Acteur (Drama) gewonnen voor zijn vertolking van Winston Churchill in DARKEST HOUR.

“Words and actions can change the world.” – Gary Oldman

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Insidious: The Last Key

Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen uit ‘Insidious: Chapter 3’. Nadat Elise de familie Brenner geholpen heeft begint ze samen met Specs en Tucker een eigen bedrijf, Spectral Sightings genaamd. Ze vertrekken naar haar geboortestad in New Mexico, waarbij de twee mannen bij Elise zullen gaan wonen. Het wordt hun queeste om een kwade geest die Elise achtervolgt op te sporen.

Maak kans op een Insidious: The Last Key T-shirt en zaklamp.
Mail naar:insidious@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen