Oh Oh Den Haag!

Wat gebeurt er met de carrière van politicus John (Bas Muijs) als hij de zwangere studente Emma (Sabine Beens) onderdak biedt? En is zijn jaloerse assistent Patrick (Arijan van Bavel) wel te vertrouwen in aanloop naar de verkiezingen? Een doldwaze komedie met vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij. We spraken Bas Muijs in zijn geboorte stad  Den Haag in theater Dakota. Waar hij overigens nog nooit was geweest.

De timing met alle drie spelers op het toneel is heel belangrijk. Er zijn sommige verkleed scenes die snel moeten worden uitgevoerd. In een klein theater wordt dat een uitdaging.

21 Juni is de premiere, maar dit was een goede generale in theater Dakota.

Over zijn gezondheid is hij kort maar krachtig. het gaat goed!

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De Nederlandse komedie DE TATTA’S

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

Maak kans op 2 bioscoopkaarten voor DE TATTA’S .

Mail naar tatta@hetkasteeltje.nl

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Black Panther Wakanda Forever

Black Panther Wakanda Forever,Is nu tezien in de Nederlandse bioscopen. Deze sequel van de in 2018 uitgekomen voorganger, Black Panther, heeft lang op zich laten wachten, en eindelijk na 3 jaar is het dan zover. Deze film zet het verhaal van de superheld Black Panther (gespeeld door de overleden Chadwick Boseman) voort na de dood van Koning T’challa. Naast het eren van zijn karakter, ligt de focus in de film op de toekomst van de geheime stad Wakanda en de gevaren die deze natie staat te wachten.

Maak kans op een Black Panther Wakanda Forever Pakket.

Mail naar panther@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Avatar: The Way of Water

Op 14 december 2022 komt het vervolg op de iconische all time favourite Avatar, Avatar: The Way of Water, uit in de Nederlandse bioscopen. Deze sequel van de in 2009 uitgekomen voorganger heeft lang op zich laten wachten, en eindelijk na 13 jaar is het dan zover. Deze film zet het verhaal voort van de familie Sully, ruim 10 jaar na het eerste deel. We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

Maak kans op een Avatarpakket bestaande uit een drinkbeker, stikkervel, Notitieboekje, stainless steel drinkfles  en totebag.

Mail naar: avatar@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Er bloeit iets in Pijnacker!

Pijnacker – Het belooft een feestelijke en muzikale dag te worden bij Zorgkwekerij Bloei op zaterdag 3 december. Tijdens het gezellige Winterfestival zijn er optredens van Theater Fenix waarin mensen met een beperking spelen, gitarist Tjapko en zangeres Linda, een gelegenheidskoor van Pijnackerse en Nootdorpse bodem en twee violistes. 

En in de winkel zijn natuurlijk kerstbomen te koop, van groot tot klein. Je kunt er ook terecht voor kerstpakketten, zelfgemaakte kerstdecoratie en kaarsen, cadeautjes en nog veel meer. Alle producten zijn met zorg, lokaal of ambachtelijk gemaakt. Voor de kleintjes is er wat leuks te doen. Uiteraard zijn Sint en Piet en de kerstman van de partij. En de koek en zopie ontbreken niet: oliebollen, zelfgebakken taarten, warme chocolademelk en glühwein.

Het Winterfestival wordt opgeluisterd door Snoopy met tweedehands kinderkleding voor de winter en de kerst, zelfgemaakte tassen van spijkerbroeken en reststoffen, zelfgemaakte kaarten e.d. De deuren van het Winterfestival zijn geopend van 9.00 tot 17.00 uur (Europalaan 16-18, Pijnacker). Overigens is de winkel het Land van Bloei tot aan de kerst tijdelijk ook op zaterdag open.

Zorgkwekerij Bloei biedt dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uitgangspunt is dat de hulpkwekers ervaren dat ze tijdens hun dagbesteding een echte baan hebben. Dat doet Bloei vanuit de gedachte ‘wij zijn er niet om ergens in te passen, wel om er bovenuit te groeien’.

Bron Telstar.

Redactie het kasteeltje

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Strange World

Op 23 november 2022 komt onze nieuwe Walt Disney Animation film, Strange World, uit in de Nederlandse bioscopen. In deze film volgen we de legendarische familie Clades, een familie van ontdekkingsreizigers. De familie dreigt hun laatste en belangrijkste missie te riskeren door meningsverschillen onderling, terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen. Ga met ons mee op reis naar een nieuwe, mysterieuze wereld waar gevaar op de loer ligt.

Het is een avontuurlijk verhaal over familie en de legacy die we van onze ouders erven en doorgeven aan onze kinderen. Daarnaast geeft de film mee hoe legacy van toepassing is op onze omgeving en community. Strange World is een film geïnspireerd op klassieke avonturenverhalen.

Maak kans op een waanzinnig Strange World pakket!

Mail naar: strange@hetkasteeltje.nl

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Orphan: First Kill

Esthers angstaanjagende verhaal gaat verder in deze prequel van Orphan (2009). Nadat Esther (Isabelle Fuhrman) op briljante wijze is ontsnapt uit een Estlandse psychiatrische inrichting, reist ze naar Amerika. Ze doet zich voor als de vermiste dochter van een rijk gezin, dat haar met alle liefde na vier jaar weer in hun armen sluit. Door een onverwachte wending moet Esther het opnemen tegen de moeder van het gezin (Julia Stiles), die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moordlustige ‘kind’.

Regie: William Brent Bell

Cast: o.a. Isabelle Fuhrman, Julia Stiles, Rossif Sutherland, Matthew Finlan en Hiro Kanagawa

Kijkwijzer: 16 jaar vanwege geweld en grof taalgebruik.

Maak kans op 2 kaarten Orphan: First Kill .

Mail naar: orphan@hetkasteeltje.nl

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Thor: Love and Thunder

In Thor: Love and Thunder film maakt Thor  een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede. Helaas wordt de  rust wordt verstoord door een galactische moordenaar: Gorr the God Butcher , wiens doel het is alle Goden te laten uitsterven.

Maak kans op een Love and Thunder pakket!

Mail naar: love@hetkasteeltje.nl 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Dance Valley 2022

Dance Valley 2022 is ook dit jaar met een dikke voldoende geslaagd. Ondanks de warmte wist de organisatie zich niet van het veld te slaan. Gratis watertappunten en extra schaduwplekken waren een nodige must en werden goed benut op deze warme dag. Het grote recreatiegebied Spaarnwoude is zoals elk jaar weer op een oogverblindende manier ingevuld, met dit jaar het thema Kermis. Van kraampjes waarbij je als bezoeker een prachtige haarstijl kreeg door de Wella stylisten, tot het abseilen van een meters hoge kraslotenwand. Prachtige glitter versieringen op het lichaam en kleurrijke decorstukken op het veld stalen de show. De Kop-van-jut was ook van de partij én waren de suikerspinnen, popcorn en een meters hoge zweefmolen niet te ontbreken.

Als bezoeker word je gedurende deze heerlijke zomerse dag ondergedompeld in een fantastische sfeer. Vreugde, gezelligheid en omringt worden door meezingende en dansende bezoekers stond op deze dag centraal. De bekende TikTokker “Nathan’s Crazy Dance Moves” kwam Dance Valley vergezellen. Met maar liefst 379.7K volgers op zijn account wist hij vele bezoekers mee te nemen met zijn unieke danspasjes.

Ongeacht de openlucht ging het dak eraf! Artiesten als La Fuente, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Kris Kross Amsterdam en vele anderen zorgden voor adembenemende shows. Last but not least, Dance Valley zou Dance Valley niet zijn zonder af te sluiten met een prachtige vuurwerkshow. Al met al, een geslaagd festival voor jong en oud.

Nina van Harling

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Onze redactie was deze zomer  aanwezig bij Wildlands Adventure Zoo Emmen.

We spraken persvoorlichter/ free publicity/ social Media Hanne Wijshake.

Onze fotografen Marieke Snorn en  Karin de Mos maakte de volgende fotoreportage.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen