Laurie Akkerman zanglessen

Ik ben Laurie Akkerman en ik ben onlangs afgestudeerd aan de Universiteit van
West London met als specialisatie Popular Music Performance.

Tijdens mijn studie heb ik geleerd om mijn muzikale
en pedagogisch-didactische competenties in te zetten
ten aanzien van het lesgeven aan kinderen en
volwassenen.

Ik heb gewerkt als zangdocent in Londen en in Amsterdam Noord. De lessen die ik heb gegeven waren voornamelijk prive en duo lessen.
Het plezier en enthousiasme in het lesgeven heeft gemaakt dat ik inmiddels zelf ben begonnen met het geven van zanglessen te Volendam.

Zingen ontspant, geeft energie en is een fijne uitlaatklep! Iedereen is welkom en het is voor alle niveaus bedoeld.

Iedereen die het leuk lijkt om te komen zingen (prive of duoles), aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Contact: lauriezangles@hotmail.com
Mobiel: 0622602606
Facebook: www.facebook.com/laurieakkermanzangles
instagram: Lauriezangles

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

WONDER PARK

WONDER PARK vertelt het verhaal van een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June werkelijkheid wordt.

Met de stemmen van o.a. Stefania (June), Jan Kooijman (pap), Tim Douwsma (Peanut), Peggy Vrijens (Greta), Matheu Hinzen (Banky), Jannemien Cnossen (mam), Frans Limburg (Boomer), Murth Mossel (Gus) en Roué Verveer (Cooper).

WONDER PARK draait nu in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

#WonderParkNL
https://www.facebook.com/WonderParkNL

Maak kans op een WONDER PARK drinkbeker en een magnetic photo frame!

Mail naar wonderpark@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Pet Sematary Sometimes, dead is better.

Pet Sematary is gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile). Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen.

4 april in de bioscoop.

Maak kans op een Pet Sematary Hoodie en de filmeditie van het boek.

Mail naar: pet@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Walibi Holland introduceert Halloween voor het hele gezin

Biddinghuizen, 13 maart 2019 – Het uiterst succesvolle en award-winnende Halloween Fright Nights van Walibi Holland breidt vanaf oktober 2019 uit met een Halloween daytime event voor stoere kinderen vanaf 6 jaar die gek zijn op Halloween. Naast alle spectaculaire attracties voor kinderen in Walibi Holland, bieden we hen nu ook een spannend evenement overdag.
Overdag Fear & Fun voor kids, ’s avonds nog steeds hardcore horror voor 16+!
Omdat Halloween Fright Nights voor onze jongste sensatiezoekers te heftig is, bieden we tijdens dit nieuwe Halloween daytime event een speciaal kids-proof programma. Door Walibi’s jarenlange ervaring met Halloween, wordt een evenement opgezet waarbij de verhouding Fear & Fun perfect is afgestemd op de jongere doelgroep. Het blijft van hoogstaande kwaliteit, spannend en uitdagend – het is tenslotte Halloween in Walibi Holland –, maar niet doodeng zoals het avondprogramma vanaf 18:00 uur.
Het avondprogramma van het bekende en succesvolle Halloween Fright Nights zal ook dit jaar zijn weerga niet kennen. Iedereen die denkt dat hij alle angstaanjagende Scare Zones en Haunted Houses aandurft, moet tijdens Halloween dus vooral ‘s avonds naar Walibi Holland komen.
Halloween Fright Nights 2019
Halloween Fright Nights is dit jaar van 5 t/m 27 oktober op geselecteerde dagen. Het nieuwe Halloween daytime event vindt plaats op de dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. De exacte openingstijden van Walibi tijdens Halloween zijn te vinden op Walibi.nl/openingstijden.
De precieze invulling en de naam van het nieuwe Halloween daytime event worden op een later moment bekendgemaakt. Houd daarom onze Facebook en Instagram nauwlettend in de gaten.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Shazam!

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).

SHAZAM! is vanaf 4 april 2019 te zien in de bioscoop

Kijkwijzer: 9, angst, grof taalgebruik

www.shazamfilm.nl

©2019 Warner Bros. Ent. All rights Reserved. T&M © DC Comics.

 

Maak kans op  2  vrijkaarten voor de film Shazam!

Mail naar shazam@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

DUMBO

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen het gloednieuwe grootse live actie-avontuur “Dumbo”, een geliefde klassieker
waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny
DeVito) vraagt de voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te
zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem het lachertje maken binnen het al worstelende circus
gezelschap. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelofelijke comeback, wat
ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) al snel ten gehore komt. Hij rekruteert de bijzondere olifant voor zijn nieuwste,
levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en
spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.
Geregisseerd door Tim Burton (“Alice in Wonderland”, “Charlie and the Chocolate Factory”) een scenario van Ehren Kruger
(“Ophelia”, “Dream House”) en geproduceerd door Justin Springer (“TRON: Legacy”), Ehren Kruger, Katterli Frauenfelder (“Miss
Peregrine’s Home for Peculiar Children”, “Big Eyes”) en Derek Frey (“Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”,
“Frankenweenie”).
Dumbo vliegt de bioscopen binnen op 27 maart 2019.

Website: https://disney.com/dumbo
YouTube: https://www.youtube.com/disneymovietrailers
Facebook: https://www.facebook.com/DisneyDumbo/
Twitter: https://twitter.com/dumbo
Instagram: https://www.instagram.com/dumbo/

Maak kans op een DUMBO led candle light.

Mail naar : dumbo@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Captain Marvel

Keer terug naar de jaren 90 van de vorige eeuw met Captain Marvel, de eerste film in het filmuniversum van Marvel met één enkele vrouwelijke hoofdrol, gespeeld door actrice Brie Larson.

Kolonel Nicholas Joseph ‘Nick’ Fury is een personage uit de strips van Marvel Comics. Hij werd bedacht door Stan Lee en Jack Kirby en verscheen voor het eerst in Sgt. Fury and his Howling Commandos #1 (mei 1963).
Fury was in zijn beginjaren leider van een elite-eenheid van het Amerikaanse leger, met wie hij in de Tweede Wereldoorlog vocht. Later werd hij een CIA-agent en vanaf Strange Tales #135 (augustus 1965) een spion die werkte voor de fictieve organisatie S.H.I.E.L.D.. Bron Wikipedia

Daarom moet een echte Marvel fan deze film bekijken. Het is het begin van Kolonel Nicholas Joseph ‘Nick’ Fury en zijn zoektocht naar helden “Advengers”.
Captain Marvel heeft meer de humor van Gardians of the Galaxy.

Captain Marvel is nu te zien in Euroscoop Schiedam in 3D Atmos Dolby.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Cold Pursuit

De sneeuwruimer Nels Coxman krijg te horen dat zijn zoon is vermoord door de flamboyante drugsbaron Viking. Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan.

Liam Neeson speelt uiteraard weer zijn rol als wraak nemende held. Toch is deze rol in Cold Pursuit met zwarte humor omlijst.
Een film met een leuke verrassing op het eind.
Cold Pursuit is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Us

Get Out was genomineerd voor de Oscar ‘Beste Film’ en ‘Beste Regie’ en regisseur Jordan Peele won de Oscar voor Beste Originele Scenario. Ook het scenario van Get Out was genomineerd voor de Oscar ‘Beste Film’ en ‘Beste Regie’ en regisseur Jordan Peele won de Oscar voor Beste Originele Scenario. Ook het scenario van Us heeft hij geschreven, dus dat belooft wat. In de film die op 21 maart uit komt speelt onder andere Lupita Nyong’o een van de hoofdrollen.
We are our own worst enemy heeft hij geschreven, dus dat belooft wat.
In de film die op 21 maart uit komt speelt onder andere Lupita Nyong’o een van de hoofdrollen.

Us is vanaf 21 Maart in de bioscoop te zien.

Maak kans op een Us Jack.

Mail naar:Us@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Warmte en gezelligheid van 2019 begon bij de Pasar Malam Rijswijk

Reis door Indische sferen tijdens de Pasar Malam Rijswijk. Twee dagen lang kon worden kennis gemaakt met de bijzondere warme Aziatische cultuur. Of uw heimwee een beetje laten verzachten.
geniet nog van de foto´s  van deze  oriëntaalse markt vol entertainment, exotische spijzen en boetiekjes. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor jong & oud!
We waren aanwezig tijdens de eerste Pasar Malam Rijswijk van 2019 in de Broodfabriek.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen