Alita: Battle Angel.

James Cameron en Robert Rodriguez hebben geschiedenis geschreven. Een vrouwelijke robot wordt in de 26e eeuw op de schroot gevonden en hersteld door een wetenschapper. Eenmaal gerepareerd blijkt ze geprogrammeerd met zeer gevaarlijke vechttechnieken…
Het verhaal speelt zich af in een klein, vuil en afgelegen plaatsje op het vaste land, genaamd Scrapyard, vlak onder de grote zwevende stad Tiphares. De vrouwelijke robot Alita wordt tussen het puin gevonden door de wetenschapper Ido. Hij probeert haar te repareren met behulp van andere onderdelen die hij tussen het puin vindt. Alita weet niet meer waar ze voor diende, totdat Ido de restauratie volledig heeft afgerond. Ze is geprogrammeerd met het “Panzer Kunst”, de gevaarlijkste technische vechtmethode .

Rosa Salazar speelt de rol van Alita. Deze held is prachtig gemaakt grote ogen in haar menselijke gezicht. Je zou bijna geloven alsof ze echt bestaat. Dat het verhaal heel dun is mag de pret niet drukken. Integendeel we willen meer Alita!

Alita: Battle Angel. is nu te zien bij Euroscoop Schiedam 3D Atmos Dolby.

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

WHAT MEN WANT

Ali David (Taraji P. Henson) is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel.

Verder met o.a. Tracy Morgan, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, Josh Brener,
Tamala Jones, Phoebe Robinson, Max Greenfield, Jason Jones, Brian Bosworth, Chris Witaske en Erykah Badu.

WHAT MEN WANT is de nieuwe comedy van regisseur Adam Shankman (Hairspray) en producenten Will Packer en James Lopez (Girls Trip).

WHAT MEN WANT draait vanaf 14 maart in de bioscoop.
#WhatMenWantNL

Maak kans op een WHAT MEN WANT handige thermosfles.

Mail naar: men@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Corgi

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi’s het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?
Corgi vanaf 13 februari 2019 in de bioscoop.

Maak kans op 4 bioscoop kaarten Corgi.

Mail naar: corgi@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Evita

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…
In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.
Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest
Het kasteeltje en Delftopzondag mogen 2 kaarten weggeven voor Evita Zondag 17 feb 2019 de Matinee voorstelling 14:00 in de Rijswijkse Schouwburg.
Vanwege deze snelle actie maken de eerste 20 reacties kans op de prijs en worden nog Zaterdagavond via de mail benaderd.

Vraag welke musicalster wordt door Charles van Harling geïnterviewd?

Mail naar actie@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Escape Room

In deze nieuwe psychologische thriller komen zes personen die elkaar niet kennen in een levensgevaarlijke Escape Room terecht waar de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.
Escape Room is vanaf 22 februari te zien in de bioscoop.

Maak kans op een Escape Room puzzel.

Mail naar: escape@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Instant Family

Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) en haar jongere broer en zus leren kennen krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Nu moeten Pete en Ellie de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen, in de hoop om met z’n vijven één grote familie te worden. Dit brengt niet alleen moeilijke situaties met zich mee maar ook grappige en ontroerende momenten. Instant Family is gebaseerd op echte gebeurtenissen in het leven van schrijver/regisseur/producent Sean Anders (Daddy’s Home, Daddy’s Home 2).
Instant Family is vanaf 31 Jan in de bioscoop.

Maak kans op een Instant Family photo cube, een chore chart en een teddybeer.

Mail naar: family@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Mary, Queen of Scots

Mary Queen of Scots gaat in op het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart (Saoirse Ronan). Op haar zestiende werd ze koningin van Frankrijk, op haar achttiende was ze al weduwe. Toch weerstond ze de druk om opnieuw in het huwelijk te treden. In plaats daarvan keerde ze terug naar haar geboorteland Schotland waar ze de troon opeiste. Maar Schotland valt net als Engeland onder de heerschappij van Koningin Elizabeth I (Margot Robbie). De twee jonge koninginnen kijken zowel met angst als met fascinatie tegen elkaar op. Ze zijn rivalen op het gebied van macht en de liefde. Als vrouwelijke staatshoofden in een mannenwereld moeten ze allebei beslissen of ze een strategisch huwelijk willen sluiten, of dat ze onafhankelijk willen blijven. Mary is vastbesloten om meer te worden dan een boegbeeld voor de Schotten. Ze wil aanspraak maken op de Engelse troon, waarmee ze de heerschappij van Elizabeth bedreigt. Bedrog en samenzweringen in beide hofhoudingen brengen zowel de Engelse als Schotse troon in gevaar en zullen uiteindelijke de loop van de geschiedenis bepalen.
Mary, Queen of Scots is vanaf 17 Januari in de bioscoop.

Maak kans een Mary, Queen of Scots pennenset, de DVD van Darkest Hour en de DVD van Victoria & Abdul.

Mail naar:mary@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Glass

M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films – Unbreakable (2001) van Touchstone Pictures en Split (2017) van Universal – samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass.
M. Night Shyamalan brengt zijn twee bekende originele films – Unbreakable (2001) van Touchstone Pictures en Split (2017) van Universal – samen in één explosieve, nieuwe comic thriller: Glass. Uit Unbreakable keert Bruce Willis terug als David Dunn en Samuel L. Jackson als Elijah Price, ook bekend als Mr. Glass. James McAvoy uit Split is terug als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten en Anya Taylor-Joh als Casey Cooke, de enige overlevende uit gevangenschap van The Beast. In navolging van Split, jaagt David Dunn in Glass op Crumb’s bovenmenselijke identiteit van The Beast in een aantal escalerende ontmoetingen, terwijl het duistere gestalte Price opduikt met een aantal geheimen, die van cruciaal belang zijn voor beide mannen. Naast de huidige sterrencast keren ook Spencer Treat Clark en Charlayne Woodard terug uit Unbreakable, als Dunn’s zoon en Price’s moeder. Een nieuw gezicht is Golden Globe winnaar Sarah Paulson (American Horror Story series). Deze spectaculaire ontknoping van de wereldwijde blockbusters is wederom geproduceerd door Shyamalan en Blumhouse Production’s Jason Blum, welke ook de twee vorige films van schrijver/regisseur Shyamalan voor Universal heeft geproduceerd. Ze produceren opnieuw met Ashwin Rajan en Marc Bienstock, alsook Steven Schneider, de executive producer. Glass wordt uitgebracht door Universal Pictures in Noord-Amerika en wereldwijd door Buena Vista International.

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de film Glass

Mail naar Glass@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

HOE TEM JE EEN DRAAK 3

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilmseries ooit: HOE TEM JE EEN DRAAK 3.

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. Productie is in handen van Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de How to Train Your Dragon-films (en daarnaast ook Toy Story en Tarzan).

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret) en Daniël Boissevain (Grimmel).

HOE TEM JE EEN DRAAK 3 draait vanaf 12 januari 2019 in de bioscoop, in 2D en 3D.

www.hoetemjeeendraak.nl
http://www.facebook.com/HowToTrainYourDragonNL

#HoeTemJeEenDraak3 #HowToTrainYourDragon3NL

Maak kans op een
HOE TEM JE EEN DRAAK 3 pakket. Bestaande uit een T-shirt en stickervel.

Mail naar draak@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Stan & Ollie

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Steve Coogan en John C. Reily hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken.

Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Stan & Ollie draait vanaf 10 januari in de Nederlandse bioscoop

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de film Stan & Ollie.
Mail naar film@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen