Spider-man: Far from home

We zien hoe Peter Parker (Holland) het verlies van Tony Stark moet verwerken. Nick Fury (Jackson) zoekt Peter op ,maar peter wil het liefst met zijn schoolvrienden een reis naar Europa maken. Peter weigert, hij heeft nog te veel vragen over het verlies van zijn master Tony Stark. Bovendien staat er een Europareis op de agenda, waar hij zijn liefde voor klasgenoot MJ (Zendaya) eindelijk kenbaar wil maken.
Als Quentin Beck (Gyllenhaal) als Mysterio op duikt als nieuwe superheld ontstaat een vriendschap met Peter of niet…

In deze Spiderman Far from home komt ook Nederland aanbod. O.a Jeroen van Koningsbrugge heeft een klein rolletje kunnen bemachtigen.
Deze film heeft het gevoel van Back to the Future meegekregen.
Spider-man: Far from home is nu te zien in het  verbouwde Kinepolis Zoetermeer.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht.

De actiefilm FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

Geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en opnieuw naar een script van Chris Morgan. Geproduceerd door Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham en Hiram Garcia. Uitvoerend producenten zijn Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith en Ainsley Davies.

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAWFAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW draait vanaf 31 juli in 3D.

#HobbsandShawNL

www.facebook.com/FastandFuriousNL

Maak kans op een FAST & FURIOUS pakket met een t-shirt en een sleutelhanger.

Mail naar: fast@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

The Lion King

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist “The Lion King” naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. Gebruikmakend van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen, brult “The Lion King” op 19 juli 2019 de theaters in.
The Lion King draait vanaf 17 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Maak kans op een The Lion King pakket.

Mail naar lion@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Yesterday

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent?
Dit overkomt Jack (Himesh Patel) in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Verder met o.a. Lily James, Kate McKinnon en Ed Sheeran.

Maak kans op een Yesterday Notebook!

Mail naar yesterday@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Mia and the White Lion

Het leven van de 10-jarige Mia staat op zijn kop als haar familie besluit hun huis in Londen te verruilen voor een leeuwenboerderij in Zuid-Afrika. Mia moet wennen aan het leven in de Afrikaanse wildernis maar zodra de witte leeuw Charlie wordt geboren, slaagt ze erin een speciale band op te bouwen met de schattige welp. Na drie jaar wordt Mia’s leven opnieuw opgeschud als ze een geheim ontdekt dat haar vader verborgen houdt. Verontrust door de gedachte dat Charlie in gevaar zou kunnen zijn, besluit Mia weg te lopen en de boerderij en haar familie achter te laten. Samen met Charlie begint ze aan een epische tocht over de wilde Afrikaanse savanne, op zoek naar een ander land waar Charlie veilig en in vrijheid kan leven.

Vanaf 4 juli 2019 te zien.
Maak kans op 2 bioscoop kaarten van Mia and the White Lion.

Mail naar mia@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

FIVE FEET APART

Stella Grant (Haley Lu Richardson) is een typisch meisje van zeventien… Ze is verslaafd aan haar laptop en ze is dol op haar beste vriendinnen. Maar in tegenstelling tot de meeste andere tieners brengt Stella een groot deel van haar tijd door in het ziekenhuis als cystic fibrosis-patiënte. Haar leven zit vol met routines, regels en zelfdiscipline – die allemaal op de proef gesteld worden als ze de ongelofelijk charmante medepatiënt Will Newman (Cole Sprouse) ontmoet.
Ze flirten al snel met elkaar, maar vanwege infectie-gevaar moeten zij een veilige afstand tussen elkaar bewaren. Als hun band sterker wordt, groeit ook de drang om de regels te negeren. Wills onwil om zich strikt te houden aan zijn behandeling maakt het nog gecompliceerder. Stella inspireert Will gaandeweg om alles uit het leven te halen, maar kan zij uiteindelijk de persoon van wie zij houdt redden als ze hem niet eens mag aanraken?
FIVE FEET APART draait vanaf 13 juni a.s. in de bioscoop.
#FiveFeetApartNL

Maak kans op een FIVE FEET APART schetsboek.

Mail naar five@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Pokémon Detective Pikachu

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.
POKÉMON DETECTIVE PIKACHU DRAAIT NU IN DE BIOSCOOP.
#DetectivePikachuMovie

Kijkwijzer : 9jr, angst

Maak kans op 2 bioscoopkaarten Pokémon Detective Pikachu.

Mail naar pokemon@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Ontdek en proef Indonesië op de Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam Ahoy

In het Paasweekend, op 20, 21 en 22 april,was de Pasar Malam in Rotterdam welke sinds vorig jaar is uitgebreid naar 2 hallen in Ahoy.
De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch / Maleis vertaald “avondmarkt” betekent, is een 3-daags cultureel evenement waar de Indonesische- en Molukse eilanden en hun rijke cultuur centraal staan. Omdat het in Indonesië overdag vaak erg warm is wordt er ’s avonds, als de temperatuur lager is, een markt georganiseerd. Behalve dat de bevolking hier inkopen kan doen is het ook een ontmoetingsplaats en een toeristische trekpleister.
Onze redactie was aanwezig en maakte het volgende beeldverslag.

fotografen Sanne en Karin de Mos

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

John Wick 3 Paraballum

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Keanu Reeves speelt de held John Wick meedogeloos.Dit derde deel is het vervolg van het tweede deel.Het is ook een aanrader om de delen 1  en 2  van te voren te bekijken.

De actie is soms over de top,maar dat maakt juist de film de beste actiefilm van 2019.

De film is te zien in Euroscoop Schiedam.

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Brightburn

Met Brightburn presenteert de innovatieve filmmaker achter Guardians of the Galaxy en Slither zijn schokkende uitvoering van een totaal nieuw genre: superhelden-horror. Wat als een buitenaards kind, dat met een noodlanding op aarde beland is, niet een held voor de mensheid wordt, maar juist een duistere bedreiging vormt?

Maak kans op een Brightburn T-shirt en powerbank.

Mail naar brightburn@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen