The Call Of The Wild

Gebaseerd op het legandarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Alaska terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.
The Call of the Wild is een hybride van live action en geanimeerde filmproductie. De film is gecreeërd door een mix van visuele effecten en een bijzondere animatietechnologie die de dieren tot leven te brengen en hun tot authentieke karakters te maken. The Call of the Wild is geregisseerd door Chris Sanders (How to Train Your Dragon), geschreven scenario door Michael Green (Murder on the Orient Express) en geproduceerd door Erwin Stoff en James Mangold (Le Mans ’66), met uitvoerend producenten Diana Pokorny (Downsizing) en Ryan Stafford (War for the Planet of the Apes). De sterrencast van The Call of the Wild bestaat uit Harrison Ford, Omar Sy (The Intouchables), Dan Stevens (Downton Abbey), Karen Gillan (Guardians of the Gallaxy) en Bradley Whitford (Get out).

©️2020 20th Century Studios
Maak kans op 2 bioscoopkaarten voor de film The Call Of The Wild.

Mail naar wild@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Spike en de Magische Steen

Pike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes, maar ze komen er al snel achter dat dit de enige manier is om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken.

Vanaf 12 Februari te zien in de bioscoop.

Maak kans op 4 bioscoopkaarten voor Spike en de Magische Steen.

Mail naar: spike@hetkasteeltje.nl

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

The Gentlemen

The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen.
Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

Releasedatum 20 februari 2020

Maak kans op een 4 filmtickets van  The Gentlemen. En een  heupfles met whiskyglas!

Mail naar gentlemen@hetkasteeltje.nl

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Little Women

Little Women is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott.
Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen de zussen Jo, Meg, Amy en Beth March. Timothée Chalamet speelt buurjongen Laurie, Laura Dern is Marmee en Meryl Streep is te zien als Aunt March. is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott.
Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen de zussen Jo, Meg, Amy en Beth March. Timothée Chalamet speelt buurjongen Laurie, Laura Dern is Marmee en Meryl Streep is te zien als Aunt March.

Maak kans op een Little Women notitieboekje een pen.

Mail naar: little@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Anouk en Roel van Velzen treden op voor het Rode Kruis

Anouk, Roel van Velzen, Kris Kross Amsterdam en Wulf treden op tijdens het ‘We Can Be Heroes’-concert van het Rode Kruis, in Rotterdam Ahoy op vrijdag 29 mei. Het concert wordt gepresenteerd door Humberto Tan, ambassadeur van het Rode Kruis.

Tijdens We Can Be Heroes spelen de artiesten hun grootste hits en nieuwste werk. En zij geven hun favoriete straatmuzikant een steuntje in rug door hem of haar te laten meespelen met één van hun nummers.

‘’We gaan iets heel moois neerzetten’’
De genoemde artiesten werken belangeloos mee. Anouk: ‘’Tijdens het “We
Can Be Heroes in Concert in Rotterdam Ahoy gaan we iets heel moois neerzetten. Ik hoop dat jullie allemaal komen en daarmee het Rode Kruis steunen. See you there!’’ Ook Roel van Velzen is enthousiast: ”Ik heb super veel zin om samen met mijn band Rotterdam Ahoy op z’n kop te zetten en te feesten met iedereen die het Rode Kruis een warm hart toedraagt.”

Iedereen kan een held zijn
Met het concert wil het Rode Kruis benadrukken dat iedereen een held kan zijn en de ander de helpende hand kan bieden. De artiesten doen dat door zich belangeloos in te zetten en hun favoriete straatmuzikant een nummer mee te laten spelen. Door het kopen van een kaartje kan iedereen iets bijdragen aan het werk van het Rode Kruis over de hele wereld.

Wil je iemand extra verrassen, een hart onder de riem steken of ook een steuntje in de rug geven? Dan kun je kiezen voor een Hero Combo-ticket. Dat is een speciaal ticket voor twee personen. Want wat is er nu leuker dan samen te genieten van een toffe avond vol live muziek?

Kaarten voor We Can Be Heroes in Concert zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

1917

Tijdens de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay; bekend van Captain Fantastic) en Blake (Dean-Charles Chapman; van Game of Thrones) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer. De tocht lijkt onmogelijk.
Regie Sam Mendes.

1917 zal waarschijnlijk weer beloond worden met een Oscar. Geweldig decor en een realistisch beeld van de eerste wereld oorlog.George Mackay en Dean-Charles Chapman zijn heel goed gecast!
1917 is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Charlie’s Angels

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie’s Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Maak kans op een Charlie’s Angels t-shirt en rugtas.

 

Mail naar charlie@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Last Christmas

Op jonge leeftijd ontvluchtte de ambitieuze musicalactrice met haar ouders en zus Joegoslavië. Enkele jaren later onderging de jonge vrouw een harttransplantatie en onderhoudt sindsdien ze een moeizame relatie met haar moeder, die zich overbezorgd en te bemoeizuchtig opstelt. Kate slaapt dan ook bij vrienden en heeft voor de feestdagen een baantje gescoord in een kerstwinkel in het Londense Covent Garden. Op een dag kijkt ze door de winkelruit naar buiten en ziet ze een dromerige jongen omhoog de lucht in kijken. Ze maakt kennis met deze Tom, die ze vervolgens om de haverklap tegen het lijf loopt.
Met het scenario van Emma Thompson en die een voortreffelijk rol speelt als Joegoslavische moeder is dit de ultieme kerstfilm van 2019.
De hits van Wham en George Michael vertellen de gevoelens in het verhaal . Daarnaast krijgt de film aan het eind een andere wending.


Last Christmas is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

The Rise of Skywalker

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker.
Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met Star Wars: The Rise of Skywalker. Een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen.

De aankondiging van het laatste deel van  de Skywalker-saga The Rise of Skywalker maakte grote verwachtingen bij de fans.

Iedereen is er over eens. Dit is het laatste deel.Er zijn zelfs oud spelers gevraagd voor een korte rol.3D effecten zijn niet zo belangrijk in deze film.Wellicht dat ScreenX iets kan toevoegen.

The Rise of SkywalkerThe Rise of Skywalker is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

 

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Midway

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen – die sterk in de minderheid waren – met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren.
Deze prachtige oorlogsfilm geeft een goed beeld van een oorlog tussen Amerika en japan. De mooie beelden vanuit de gevechtsvliegtuigen en het sociale aspect vanuit de soldaten van Japan en Amerika maakt deze film Oscarwaardig.
Midway is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen