Strange World

Op 23 november 2022 komt onze nieuwe Walt Disney Animation film, Strange World, uit in de Nederlandse bioscopen. In deze film volgen we de legendarische familie Clades, een familie van ontdekkingsreizigers. De familie dreigt hun laatste en belangrijkste missie te riskeren door meningsverschillen onderling, terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen. Ga met ons mee op reis naar een nieuwe, mysterieuze wereld waar gevaar op de loer ligt.

Het is een avontuurlijk verhaal over familie en de legacy die we van onze ouders erven en doorgeven aan onze kinderen. Daarnaast geeft de film mee hoe legacy van toepassing is op onze omgeving en community. Strange World is een film geïnspireerd op klassieke avonturenverhalen.

Maak kans op een waanzinnig Strange World pakket!

Mail naar: strange@hetkasteeltje.nl

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Orphan: First Kill

Esthers angstaanjagende verhaal gaat verder in deze prequel van Orphan (2009). Nadat Esther (Isabelle Fuhrman) op briljante wijze is ontsnapt uit een Estlandse psychiatrische inrichting, reist ze naar Amerika. Ze doet zich voor als de vermiste dochter van een rijk gezin, dat haar met alle liefde na vier jaar weer in hun armen sluit. Door een onverwachte wending moet Esther het opnemen tegen de moeder van het gezin (Julia Stiles), die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moordlustige ‘kind’.

Regie: William Brent Bell

Cast: o.a. Isabelle Fuhrman, Julia Stiles, Rossif Sutherland, Matthew Finlan en Hiro Kanagawa

Kijkwijzer: 16 jaar vanwege geweld en grof taalgebruik.

Maak kans op 2 kaarten Orphan: First Kill .

Mail naar: orphan@hetkasteeltje.nl

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Thor: Love and Thunder

In Thor: Love and Thunder film maakt Thor  een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede. Helaas wordt de  rust wordt verstoord door een galactische moordenaar: Gorr the God Butcher , wiens doel het is alle Goden te laten uitsterven.

Maak kans op een Love and Thunder pakket!

Mail naar: love@hetkasteeltje.nl 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Dance Valley 2022

Dance Valley 2022 is ook dit jaar met een dikke voldoende geslaagd. Ondanks de warmte wist de organisatie zich niet van het veld te slaan. Gratis watertappunten en extra schaduwplekken waren een nodige must en werden goed benut op deze warme dag. Het grote recreatiegebied Spaarnwoude is zoals elk jaar weer op een oogverblindende manier ingevuld, met dit jaar het thema Kermis. Van kraampjes waarbij je als bezoeker een prachtige haarstijl kreeg door de Wella stylisten, tot het abseilen van een meters hoge kraslotenwand. Prachtige glitter versieringen op het lichaam en kleurrijke decorstukken op het veld stalen de show. De Kop-van-jut was ook van de partij én waren de suikerspinnen, popcorn en een meters hoge zweefmolen niet te ontbreken.

Als bezoeker word je gedurende deze heerlijke zomerse dag ondergedompeld in een fantastische sfeer. Vreugde, gezelligheid en omringt worden door meezingende en dansende bezoekers stond op deze dag centraal. De bekende TikTokker “Nathan’s Crazy Dance Moves” kwam Dance Valley vergezellen. Met maar liefst 379.7K volgers op zijn account wist hij vele bezoekers mee te nemen met zijn unieke danspasjes.

Ongeacht de openlucht ging het dak eraf! Artiesten als La Fuente, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Kris Kross Amsterdam en vele anderen zorgden voor adembenemende shows. Last but not least, Dance Valley zou Dance Valley niet zijn zonder af te sluiten met een prachtige vuurwerkshow. Al met al, een geslaagd festival voor jong en oud.

Nina van Harling

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Onze redactie was deze zomer  aanwezig bij Wildlands Adventure Zoo Emmen.

We spraken persvoorlichter/ free publicity/ social Media Hanne Wijshake.

Onze fotografen Marieke Snorn en  Karin de Mos maakte de volgende fotoreportage.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Obi-Wan Kenobi op Disney +

Obi-Wan Kenobi speelt zich af een decennium na de laatste film in de prequel trilogie, Revenge of the Sith. Het speelt zich ook af negen jaar voordat we Obi-Wan weer ontmoeten in A New Hope. Dit is een relatief onontgonnen tijdlijn in het Star Wars universum. Solo: A Star Wars Story en Rogue One spelen zich af rond deze tijd, en het laat een universum zien met het Empire op het hoogtepunt van zijn macht.

 

Maak kans op een Obi-Wan Kenobi pakket.

Mail naar ben@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Lightyear

Dit gloednieuwe sci-fi actieavontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

Maak kans op een  waanzinnig Lightyear pakket!

Mail naar lightyear@hetkasteeltje.nl

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Central Park festival .Nederlands heetste optredens te Utrecht

Het openlucht festival Central park 2022 in midden Nederland werd gehouden op locatie park transwijk te Utrecht.  En wat hadden we er zin in. In de transfer bus van P& R die ons binnen 10 min zonder parkeer stress naar het festival bracht was de stemming alsof we op school reis gingen.

Het park was omgetoverd tot een echt festival terrein Het grote open veld was de plek voor het hoofdpodium. Met aan weerszijde de bars waar de bezoeker zijn dorst kon lessen. De gratis waterpunten hadden af en toe te kampen met geen water druk maar dat werd vlot verholpen wat essentieel deze dag was. De vijver was omgetoverd als zwanenmeer. De verschillende  foodtruck  gedeeltes boden plenty keuze was voor de hongerige mens. Aan de vele picknick tafels of op de eigen mee gebrachte kleedjes liet iedereen het zich goed smaken. Maar waar we voor kwamen,..Central park had de top van Nederlands pop/rockscene op het podium weten te halen.

Rondé trapte af met een heerlijk vrolijk mee zing optreden. Miss Montréal volgde daarna met een energieke show. Met haar enthousiasme en waardering naar het publiek, dat men met de zomerse warmte dit feestje aan ging, is zij een kei in het connectie maken  met het publiek. Daarnaast een vak artiest met een muzikaal talentvolle band. Kraantje Pappie zette met zijn bekende en nieuwe liedjes de Nederlandstalige  rap op de kaart. En gaf met een up tempo een strakke rap neer. Dat central park voor diversiteit aan muziek heeft gezorgd werd bevestigt met het optreden van de Haagse rockband Di- rect. De duizenden bezoekers zongen hun hits luid en dansend mee. De band liet blijken er zin in te hebben en na 2 jaar er echt een feestje van te maken.  De Staat  is een daarnaast weer een klasse apart en zette met hun eigenzinnige alt rock een stevig optreden neer. Lead zanger Torre Florim zelf strak in pak is een artiest die het podium ‘ownt’. Deze artiest en de gehele Staat zorgen dat niemand stil kon blijven staan, met een heuse mospit  in het publiek was de rock sfeer compleet. Voor Kensington was het een thuis feestje en wat een  afsluiting van dit festival. Iedereen die op het festival terrein was had zich nu verzameld voor dit optreden. Zij aan zij met een biertje erbij waren het de ingetogen songs van  Kensington wat ons bewust maakte van het genieten met een grote G van live muziek optredens.

De zon was ondertussen onder en de aangelegde lampjes en ook het reuze rad gaf nog een extra glow. Een extra glow kon je ook in de spiegel tent vinden. Overdag was het er wel erg warm en werd er op de muziek van de dj’s buiten gedanst. Maar DJ Rose wist in de avond een echte house party neer te zetten waar de vloer van mee deinde.

Op 18 juni  2022 hebben de muzikanten , artiesten, de medewerkers , de bezoekers  en het zomerse weer met elkaar een tropisch  feestje neer gezet in het Utrechtse om nog lang van na te genieten.

Marion verslaggeving het kasteeltje

RTV voor Zuidholland

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

In Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren.

Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Maak kans op een waanzinnig Doctor Strange pakket!
En uiteraard 2 Bioscoop tickets voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

The Unbearable Weight of Massive Talent

In de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage… Nicolas Cage! Werkloos en op de rand van de financiële afgrond ziet Cage zich gedwongen om een aanbod van maar liefst 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van superfan Javi (Pedro Pascal) bij te wonen. Aangekomen op Mallorca blijkt Javi hoofdverdachte in een groot CIA-onderzoek te zijn. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde Nicolas Cage de rol van zijn leven op zich nemen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.

Maak kans op 2 bioscoopkaarten voor The Unbearable Weight of Massive Talent en een heerlijk filmkussen.

Mail naar: Massive@hetkasteeltje.nl

 

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen