The Dark Tower

Er bestaan andere werelden dan die van ons.
The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks ‘De Donkere Toren’ van één van ’s werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King.
De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O’Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O’Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.
THE DARK TOWER draait vanaf 18 augustus in de bioscoop.
#TheDarkTower
www.thedarktowerfilm.nl
www.facebook.com/TheDarkTowerNL

Maak kans op een The Dark Tower vest!

Mail naar dark@hetkasteeltje.nl

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Atomic Blonde

MI6 agent Lorraine Broughton (Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheime-dienst agenten. Ze is een sensuele superspion en bereid al haar skills te gebruiken om onmogelijke missies te overleven. In haar eentje wordt ze naar het instabiele en onrustige Berlijn gestuurd om een zeer belangrijk dossier op te halen. In Berlijn kan ze wel wat hulp gebruiken gaat ze samenwerken met ongemanierde lokale bureauchef David Percival (McAvoy). Atomic Blonde is gebaseerd op het stripverhaal The Coldest City van scenarist Antony Johnston en tekenaar Sam Hart.
Win een Atomic Blonde giftbox!
mail naar Atomic@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian is gebaseerd op het gelijknamige populaire Franstalige stripboek dat in totaal al meer dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het verhaal werd in 1967 geschreven door Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres.
De planeet Mül wordt onverwachts aangevallen en hetzelfde geldt voor zes miljoen van haar bewoners. Na het verdwijnen van de planeet gaan agenten Valerian en Laureline opzoek naar de waarheid.
Laureline gespeeld door de mooie Cara Delevigne. Daarnaast zijn grote acteurs en artiesten gevraagd voor een rol in deze film. Om een paar te noemen:Herman Hancock ,Rihanna en Rutger Hauer.
Prachtige effecten en mooie beelden. Het verhaal is flinterdun, maar het oog wilt ook wat!
Valerian and the City of a Thousand Planets is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.


Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

SPIDER-MAN: HOMECOMING

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Tom Holland speelt de perfecte jonge Spiderman.Hij doet mij denken aan de acteur Micheal J Fox van de Back to the future series uit de jaren 80.Het is heerlijk om te zien dat Michael Keaton niet de batman speelt ,maar the Badman,The Vulture.
SPIDER-MAN: HOMECOMING is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

 

Verder met o.a. Zendaya, Jon Favreau, Tyne Daly en Donald Glover.
SPIDER-MAN: HOMECOMING draait vanaf 6 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

en IMAX 3D.

#SpiderManHomecoming
www.facebook.com/spidermannl
www.spidermanhomecoming.nl

Maak kans op een SPIDER-MAN: HOMECOMING pakketje met daarin een zonnebril en een OV-kaart hoesje.
.

Mail naar spider@hetkasteeltje.nl

Spider-Man and all related character names and their disti
nctive likenesses

&
© Marvel. All Rights
Reserved

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT

In de spectaculaire nieuwe actie-film TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock).
Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.
Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay.
TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT draait vanaf 21 juni a.s. in de bioscoop in 3D, ook in IMAX 3D.
www.facebook.com/TransformersFilmNL
#Transformers
www.transformers-defilm.nl


Maak kans op leuke merchandise van TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT


Mail naar trans@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.
Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur!
VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is geregisseerd door Pierre Coffin, Kyle Balda en Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy van Illumination Entertainment, met Chris Renaud als uitvoerend producent.
In de originele versie met de stemmen van o.a. Steve Carell (Gru & Dru), Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en de Broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt.

Maak kans op een stickervel en een ‘squishy’ sleutelhanger van VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3


Mail naar ikke@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Jack is back in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als de dodelijke spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. Met een onverwachte alliantie probeert Jack zijn leven te redden.

 

Maak kans op een Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge travel pouch (toilettas/etui) en een epoxy pin!

Mail naar pirates@hetkasteeltje.nl

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De 59ste de Tong Tong Fair

Het grootste Indische evenement ter wereld, de Tong Tong Fair, vindt weer plaats op het Malieveld in Den Haag. Voorheen was de Tong Tong Fair bekend onder de naam Pasar Malam. De Tong Tong Fair is het evenement om te bezoeken wanneer je houdt van de Indische cultuur, haar rijke keuken(kook theater), muziek, sfeer, enzovoorts. Maar ook wanneer je nog onbekend bent met de Indische cultuur ben je van harte welkom op de Tong Tong Fair. De volgende editie van het twaalf dagen durende evenement vindt plaats van 25 mei tot en met 5 juni 2017.
Beeldverslag : Karin de Mos.Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2 is het vervolg van Vol. 1.
Peter Quills komt met de Guardians in een situatie terecht dat hij zijn ouders mist.
Hij komt na een redding in the Galaxy een familielid tegen die hij al heel lang niet had gezien.
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt (Peter Quill), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Kurt Russell (Ego), Michael Rooker (Yondu), e.a.
Deze tweede deel is nog leuker dan de eerste. Vooral de kleine I am Groot.De effecten en de snelle uitspraken en geweldige humor vraagt om een Vol.3.En die staat al klaar.
De muziek is tijdloos en zelfs David Hasselhoff komt nog even om de hoek kijken.
Ons advies blijf nog even zitten als de aftiteling is afgelopen..


Guardians of the Galaxy Vol. 2 is nu te zien in kinepolis Zoetermeer.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3/ DESPICABLE ME 3

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3/ DESPICABLE ME 3 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur!
VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 wordt geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda met co-regisseur Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Melendandri van Illumination Entertainment en Janet Healy, met Chris Renaud als uitvoerend producent.
In de originele versie met de stemmen van o.a. Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt. VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 draait vanaf 28 juni in de originele versie (Despicable Me 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

Maak kans op een stickervel en een ‘squishy’sleutelhanger van VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3/ DESPICABLE ME 3

Mail naar ikke@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen