CAT PERSON

De 20-jarige studente Margot ontmoet de 34-jarige Robert in het filmhuis waar zij snacks verkoopt. Na wat speels geflirt over en weer vraagt Robert om haar nummer, wat het begin vormt van een uitgebreide berichtenwisseling tussen de twee. Margot vindt zijn berichtjes grappig en gevat, maar als ze samen afspreken is hij juist lastig te peilen en ongemakkelijk.

Terwijl hun relatie zich verder ontwikkelt, schommelt de machtsverhouding tussen hen heen en weer. Margots rijke fantasie switcht constant tussen een aandoenlijke en een bedreigende versie van Robert. Als de percepties die zij van elkaar hebben uiteindelijk botsen, dreigt alles compleet uit de hand te lopen met zelfs een mogelijk fatale afloop.

Independent Films biedt 2 kaarten voor de film Cat person.

Mail naar:cat@hetkasteeltje.nl

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Don & DJ: Vrienden voor het leven

Wanneer de lichten uitgaan in het oude poppentheater van Central Park, komen de poppen tot leven. Don is het zat om dag in dag uit de kluns te moeten spelen. Hij droomt ervan om voor één keer de echte held te zijn en verzamelt al zijn moed bij elkaar om het theater te verlaten en op ontdekkingsreis te gaan in de grote wereld. Onderweg ontmoet hij DJ Doggie Dog, een verlaten knuffeldier die rapper wil worden. Het is het begin van een fantastisch avontuur en een bijzondere vriendschap in het hart van New York City. Hun missie is om van hun dromen werkelijkheid te maken: zelfs de kleinste personages kunnen heldhaftige rollen spelen!

Maak kans op een

  • Een A4 schrift
  • Een set kleurpotloden
  • Stickers
  • Een broodtrommel
  • Deze prijzen worden aangeboden door Independent Films

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Lansinger Winterland 2024

Zaterdag 3 februari bracht Lansinger Winterland weer een feestelijke apres-ski sfeer naar de regio.

De line-up was gevarieerd. Zo begon het festival met een optreden van Antoon Aus Tirol. Gevolgd door Nakatomi, Marloez Atemlos, John de Bever, Henny Huisman en John West.

In de Eisbär kon je genieten van de gezelligste apres-ski hits en buiten kon je je opwarmen in de hottubs of genieten van een lekker hapje en drankje. Er waren veel bezoekers wintersgekleed en het wintersgevoel was  zeker merkbaar.

Deze keer miste we wel  de schans waarmee je met een band naar beneden kon glijden.

DJ Paul Elstak liet iedereen weer hakken en het publiek ging los op zijn classics. De avond werd afgesloten door Outsiders en Darkraver. Zij zorgde er samen voor dat de tent helemaal uit zijn dak ging.

Lansinger Winterland kan ik de boeken als een geslaagd winterfeest!

Redactie Femke van der Meer.

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

All of Us Strangers

Adam (Andrew Scott) woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry (Paul Mescal), die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen aan het verleden. Hij voelt een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders (Claire Foy en Jamie Bell) woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.

All of Us Strangers
‘Soms zit t niet mee en soms zit het tegen.
‘Traumaverwerking’
‘Combinatie omgaan met verlies van ouders en uit de kast komen’
‘Erotisch’
‘Kwetsbaar, ontroerend, intens, mooi’.Een film die je moet zien .

 

Maak kans op 2 filmkaarten voor All of Us Strangers .

mail naar all@hetkasteeltje.nl

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

SCOTOE

Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara) groeien op in dezelfde wijk in Amsterdam. Ze leren het klappen van de zweep al op jonge leeftijd kennen en ontwikkelen zich in no time tot twee streetwise rechercheurs. Wanneer ze een grote cocaïnesmokkel op het spoor komen zien ze dat als een enorme kans om zichzelf te bewijzen. Maar hun ‘unieke’ Turkse en Marokkaanse werkmethodes zorgen ervoor dat ze door de hoofdcommissaris (Daphne Deckers) van de zaak worden gehaald. Ze zetten het onderzoek stiekem door en als Sino’s vrouw Esra (Melisa Asli Pamuk) in de zaak verstrikt raakt, moeten ze alles op alles zetten om hun baan en familie te redden.

 SCOTOE is vanaf 1 Februari 2024 in de bioscoop te zien.

 

 

Namens Independent Films mogen we 2 x2 kaarten weggeven.

Mail naar scotoe@hetkasteeltje.nl

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

She Came To Me

Componist Steven Lauddem is creatief geblokkeerd en niet in staat om de partituur voor zijn grote comeback-opera af te maken. In opdracht van zijn vrouw Patricia, voorheen zijn therapeute, gaat hij op zoek naar inspiratie. Wat hij ontdekt is veel meer dan hij had verwacht of gedacht.

She Came To Me is 18 Januari in de bioscoop te zien.

Maak kans op 2 bioscoopkaarten namens Independent Films voor She Came To Me.

Mail naar she@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Next Goal Wins

Next Goal Wins is een oprechte underdog-komedie, van regisseur Taika Waititi. De film volgt het voetbalteam van Amerikaans-Samoa, dat berucht is vanwege hun vreselijke FIFA-nederlaag van 31-0 in 2001. Nu de WK-kwalificatiewedstrijden naderen, huurt het team de ongelukkige, eenzame coach Thomas Rongen (Michael Fassbender) in, in de hoop dat hij het slechtste voetbalteam ter wereld op zijn kop zal zetten.

Maak kans op 2 kaarten voor het waargebeurde verhaal Next Goal Wins .

Mail naar goal@hetkasteeltje.nl

Michael Fassbender in NEXT GOAL WINS. Photo by Hilary Bronwyn Gayle. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2023 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Kerstcircus Ahoy,een traditioneel uitje stopt na de 51e editie.

Na 51 edities komt er een einde aan Kerstcircus Ahoy, een jaarlijks circusspektakel in de Rotterdamse evenementenhal. Na deze laatste editie stopt circusproducent Fernand Banning.

Op eerste kerstdag opende tijdens  de laatste editie het Kerstcircus Ahoy.

Met vol enthousiasme werden de circus artiesten aangekondigd door Sylvia Schuyer.

De emotie klonk in haar stem en de artiesten weten het ook. Dit is de laatste keer.

Rotterdam neemt afscheid van een jaarlijkse traditie.

Bedankt Kerstcircus Ahoy.

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

WONKA

Willy Wonka! Gebaseerd op het bijzondere personage uit Charlie and the Chocolate Factory (Roald Dahl’s meest iconische kinderboek) is nu te zien in de bioscoop.

Timothée Chalamet  is de jonge Willy Wonka. Het begin van een chocolade reis.

Roald Dahl kenners moeten misschien even slikken.

Maar met een vleugje Paddington is deze Willy Wonka een soort van Annie 2.0 en zeer vermakelijk.  Zang en dans maakt de film uitermate geschikt voor de kerstdagen.

De rol van  Oompa-Loompa gespeeld door Hugh Grant was verschrikkelijk, aldus Hugh Grant. Maar wij vonden het een openbaring en zeer humoristisch.

Wonka is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

 

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

WISH

WISH speelt zich af in het magische koninkrijk Rosas en vertelt het verhaal van Asha (stem door Ariana DeBose), een optimist met scherpe humor die veel geeft om haar gemeenschap. Wanneer Asha zich op een moment van nood naar de hemel wendt en een wens doet, wordt haar smeekbede beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal gevuld met grenzeloze energie die Star wordt genoemd. Asha en Star nemen het op tegen de meest geduchte vijanden om haar gemeenschap te redden. Ze bewijzen dat wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van een moedig persoon samengaat met de magie van de sterren.

Walt Disney Animation Studios viert dit jaar zijn 100e verjaardag en ter ere daarvan stelt de gloednieuwe originele speelfilm WISH de vraag “Hoe kwam de wensster, waar zo veel Disney- personages hun wens naar richtten, tot stand”?

 

In WISH zijn de stemmen te horen van Academy Award®-winnaar Ariana DeBose als Asha en Alan Tudyk als Valentino, een pyjama-dragende geit. Deze epische geanimeerde musical wordt musicaal geleid door Chris Buck (“Frozen”, “Frozen 2”) en Fawn Veerasunthorn (“Raya and the Last Dragon”). De film wordt geproduceerd door Peter Del Vecho (“Frozen”, “Frozen 2”) en gecoproduceerd door Juan Pablo Reyes (“Encanto”).

WISH van Walt Disney Animation Studios draait vanaf 22 november in de bioscoop.

Wens jij 4 bioscoopkaarten voor de nieuwe Disneyfilm WISH?

Mail naar wish@hetkasteeltje.nl

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen