Dune part one

Dune is een Amerikaanse Sf film uit 2021, onder regie van Denis Villeneuve. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Frank Herbert. De hoofdrollen worden vertolkt door Timothée Oscar Isaac ,Rebecca Ferguson en Stellan John. Skarsgård.

We kennen de versie van 1984 met o.a. leadzanger van The Police Sting.

Deze versie van 2021 geeft weer het gevoel en sfeer van Blade Runner. Prachtige beelden en geweldige effecten en de muziek van Hans Zimmer speelt een grote rol.

Laat je meeslepen met Dune.Er wordt nu al gefluisterd dat Star Wars een goede concurrent heeft gekregen.

Dune 3 D is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

 

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Spiral: From the Legacy of Saw

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

Maak kans op angstaanjagende prijzen!

mail naar:spiral@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Maak kans op 4  bioscoopkaartjes voor De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest en een ketting van Coole Piet!

Mail naar: club@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De Magische Poort

De schrijvers van Toy Story en Big Trip komen met een onderwater avontuur voor de hele familie!

De jonge, verlegen dolfijn Davey ontdekt samen met zijn beste vriendje een magische poort die wensen in vervulling laat gaan. Maar hun ontdekking blijft niet lang geheim en de listige moeralen willen er misbruik van maken. Ze zijn van plan het vredige Vissenstad te veroveren! Davey moet een manier bedenken om de moeralen te stoppen. Samen met zijn vrienden zet hij alles op alles om de stad te beschermen. Lukt het Davey om de held van Vissenstad te worden?

Maak kans op 4 bioscoop kaarten voor De Magische Poort, de filmposter en een dvd van Diep in de Zee.

Mail naar: magischepoort@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

BIGFOOT FAMILY

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Nederlandse stemmencast: Buddy Vedder, Kim-Lian van der Meij, Dennis Weening en Freek Vonk

Maak kans op een BIGFOOT FAMILY drinkfles en super gave rugtasje!


Mail naar bigfoot@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Kinderen willen ontdekken.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

MULAN

De Keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het Keizerlijke leger om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden. In het geheim neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de plaats in van haar doodzieke vader. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen tonen. Het is een meeslepende reis die haar zal veranderen in een strijder en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie … en een trotse vader. Mulan heeft een internationale cast met onder meer: Yifei Liu als Mulan, Donnie Yen als Commander Tung, Jason Scott Lee als Böri Khan; Yoson An als Cheng Honghui; met Gong Li als Xianniang en Jet Li als de Keizer. De film is geregisseerd door Niki Caro, het scenario is geschreven door Rick Jaffa & Amanda Silver en Elizabeth Martin & Lauren Hynek en is gebaseerd op het verhalende gedicht The Ballad of Mulan.
Mulan is vanaf 26 maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

© 2020 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
Maak kans op 2 Bioscoopkaarten voor de film Mulan.

Mail naar:mulan@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Onward

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers (stemmen van Chris Pratt en Tom Holland). Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae – het team achter Monsters University. Onward is vanaf 4 maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Maak kans op 2 bioscoopkaarten voor de film Onward.

Mail naar omward@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

The Call Of The Wild

Gebaseerd op het legandarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Alaska terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.
The Call of the Wild is een hybride van live action en geanimeerde filmproductie. De film is gecreeërd door een mix van visuele effecten en een bijzondere animatietechnologie die de dieren tot leven te brengen en hun tot authentieke karakters te maken. The Call of the Wild is geregisseerd door Chris Sanders (How to Train Your Dragon), geschreven scenario door Michael Green (Murder on the Orient Express) en geproduceerd door Erwin Stoff en James Mangold (Le Mans ’66), met uitvoerend producenten Diana Pokorny (Downsizing) en Ryan Stafford (War for the Planet of the Apes). De sterrencast van The Call of the Wild bestaat uit Harrison Ford, Omar Sy (The Intouchables), Dan Stevens (Downton Abbey), Karen Gillan (Guardians of the Gallaxy) en Bradley Whitford (Get out).

©️2020 20th Century Studios
Maak kans op 2 bioscoopkaarten voor de film The Call Of The Wild.

Mail naar wild@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Spike en de Magische Steen

Pike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes, maar ze komen er al snel achter dat dit de enige manier is om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken.

Vanaf 12 Februari te zien in de bioscoop.

Maak kans op 4 bioscoopkaarten voor Spike en de Magische Steen.

Mail naar: spike@hetkasteeltje.nl

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen