Aankondiging Kinderdagverblijf Duimelot Reunie

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

A QUIET PLACE

Als ze je niet kunnen horen, krijgen ze je niet te pakken.
In de nieuwe thriller A QUIET PLACE probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen.

De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter.
A QUIET PLACE is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

www.facebook.com/AQuietPlaceNL
www.aquietplace.nl
#AQuietPlace

Filmproducent Tim Oliehoek spreekt van een verademing na het Marvelgeweld.
Een verrassende film met een geweldige cast:
Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe en Millicent Simmonds.
Dat stilte zo van levensbelang is blijkt in A QUIET PLACE.
A QUIET PLACE zou weleens de beste film van 2018 kunnen zijn. En is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

A QUIET PLACE is afgelopen weekend in première gegaan in de V.S. en heeft daar tot nu toe $50 miljoen opgebracht. De film stoot hiermee Ready Player One van de eerste plaats ($25.1 miljoen). Buiten de V.S. is de film al in 40 andere landen in première gegaan waar deze in totaal $21 miljoen heeft opgebracht. De film gaat de komende weken nog in première in o.a. Rusland, Korea, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Japan.Bron Universal Pictures .

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Ready Payer One

Is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline.

Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin na aan degene die als eerste het digitale Easter Egg vindt dat hij in OASIS heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt. Als de jonge held Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen, raakt hij verzeild in een halsbrekende en onwerkelijke zoektocht in een fantastische wereld vol mysteries, ontdekkingen en gevaar.

Steven Spielberg is eigenlijk de James Halliday van deze tijd. We krijgen een beeld te zien dat weleens werkelijkheid kan worden. Het gewone leven en het digitale leven kruisen elkaar en dat komt steeds dichterbij.Steven Spielberg heeft natuurlijk zijn eigen sausje van geproduceerd  en met succes.

Reden genoeg om deze film te bekijken. Het wordt weer heerlijk smullen met de beste effects van 2018.

Ready Payer One is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

 

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Midnight Sun

De 17-jarige Katie Price (Bella Thorne) is overdag aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. Ze brengt haar dagen meestal alleen door op haar slaapkamer. ‘s Avonds opent haar wereld zich echter wanneer ze op het plaatselijke treinstation gitaar speelt voor de reizigers. Op een avond loopt ze daar de knappe Charlie (Patrick Schwarzenegger) tegen het lijf, een jongen uit de buurt die ze al jaren stiekem bewondert. Katie is dolgelukkig met Charlies komst in haar leven. Ze verbergt haar ziekte zo goed als ze kan om met hem een bijna perfecte romantische zomer te beleven.

Maak kans op Midnight Sun Soundtracks

Mail naar midnight@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

BLOCKERS

Als drie ouders er achter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.
Leslie Mann (The Other Woman, This Is 40), Ike Barinholtz (Bad Neighbours, Suicide Squad) and John Cena (Trainwreck, Sisters) zijn te zien in de nieuwe comedy BLOCKERS, het regiedebuut van Kay Cannon (scenarioschrijver van de Pitch Perfect films).
Geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver van Point Grey Pictures (Bad Neighbours, This Is The End), samen met Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg (Harold & Kumar films) en Chris Fenton van DMG Entertainment (47 Ronin).
Geschreven door Brian & Jim Keho, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Eben Russell.
Verder met o.a. Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanhathan en Gideon Adlan.
BLOCKERS draait vanaf 19 april in de bioscoop.
www.facebook.com/BlockersNL
#Blockers

Maak kans op een BLOCKERS T-shirt.

Mail naar:BLOCKERS@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Westerpop is weer terug!

Het programma van de 27e editie van Westerpop in Delft, is op 2e Paasdag om 18:00 uur bekend gemaakt!
De organisatie is ervan overtuigd dat met dit indrukwekkende programma het succes uit 2016, minimaal zal worden geëvenaard, maar naar alle waarschijnlijk nog kan worden overtroffen. Het festival werd in 2016, door 17.500 bezoekers bezocht.
Met veel energie is stad en land afgezocht naar talentvolle en reeds gearriveerde bands en acts. Het festival wat sinds 2014 verder is gegaan als biënnale, vindt sinds 2016 plaats op een nieuwe locatie.

De nieuwe locatie van het Stanislas College aan het Molenhuispad in Delft is positief geëvalueerd. Tot op de dag van vandaag krijgt de organisatie nog steeds complimenten betreffende de keuze voor dit nieuwe festivalterrein. Het is breder en ruimtelijker van opzet en de logistiek rondom het festival is goed te organiseren. Het festival blijft op loopafstand van Delft CS en dat is een voorwaarde die ook betrekking had, op de vorige locatie waar voorheen 25 edities hebben plaatsgevonden.
Westerpop programmeert lokale, regionale, landelijke en internationale acts en bands. En dit in verschillende muziekstijlen. Op de komende editie zullen op twee podia in totaal 21 acts acte de préséance geven. Op vrijdag 6 juli vanzelfsprekend vier gearriveerde Nederlandse bands op het hoofdpodium. Het festival is blij met o.a EUT als veelbelovende nieuwkomer en DOOL de band, van de excentrieke en bekende Ryanne van Dorst. Daarnaast strijden drie regionale bands om de Peter Tetteroo Bokaal op de PTB Stage. Op zaterdag 7 juli staan acht bekende Nederlandse en internationale bands op het hoofdpodium. Opvallende namen hier zijn Candy Dulfer die na het spelen met wereldsterren, zich nu inmiddels zelf een wereldster mag noemen, maar ook het in de VS zeer populaire the Cadillac Three en als indrukwekkend hoogtepunt kan de boeking van de bekende Britse band Starsailor worden bestempeld, met hun vele hits in het eerste decennium van het nieuwe millennium. Westerpop sluit op zaterdag af met de zeer bombastische elektronische dance act, Modestep uit Londen.
Deze laatste drie bands, worden met bemiddeling van het Delftse Mojo Concerts, naar de prinsenstad gehaald.
Het Stage Europe Network (SEN) podium biedt op zaterdag een plek aan zeven jonge opkomende Europese bands.
Een gevarieerde line-up, met opkomend talenten uit diverse Europese landen die garant staan voor kwaliteit, verrassing en enthousiasme. Westerpop wordt georganiseerd door 230 vrijwilligers. Participanten zijn o.a: De Gemeente Delft, Fonds 1818, Fonds Podium Kunsten en de Popunie.

Het gratis toegankelijke Westerpop biedt ook straattheater, een festivalmarkt en een foodstreet aan en maakt tijdens de concerten gebruik van “special effects”.
Het festival wordt afgesloten met vuurwerk.

Programma:
Vrijdag 6 juli 19:00-24:00 uur
Mainstage: : Mama Franko w/ special guest R Vii, EUT, DOOL, Mamihlapinatapai

Peter Tetteroo Bokaal Stage: Kicke, Molehill Mountain, Rise of the Wood

Zaterdag 7 juli 13:00-24:00 uur
Mainstage: Leoparte, Sue the Night, Candy Dulfer, the Cadillac Three (Usa), 7 Miles to Pittsburgh, the Cool Quest, Starsailor (Uk) en Modestep (Uk)
Stage Europe Network: Wordt later aangekondigd.
Entree: Gratis Toegang
Locatie: Sportterrein Stanislas College, aan het Molenhuispad in Delft, op loopafstand van Delft Centraal Station

Meer informatie over Westerpop en de programmering, is vanaf heden te volgen via de site van het festival: www.westerpop.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Tomb Raider

Het verhaal begint als Lara Croft als fietskoerier haar skills laat zien.
Ze wordt geconfronteerd met de verdwijning van haar vader. lara erft een miljoenenbedrijf als ze haar vader dood verklaard.
Maar is hij dood?
We kennen natuurlijk het bekende videospel Tomb Raider uit 2013 en de Lara Croft vertolking van Angelina Jolie.
Met de Zweedse actrice Alicia Vikander begint het verhaal pas echt. Voor deze rol moest Alicia behoorlijk trainen en deed ze haar stunts zelf. Een goed verhaal met spannende actie momenten.
Nu te zien in Kinepolis Zoetermeer in 3 D.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Bankier van het Verzet

Hij is een onbekende verzetsheld uit de Tweede Wereldoorlog. De bankier Walraven van Hall. Beter bekend als Wally.
Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd.
Nederland staat bekend om de oorlogsfilm. Deze film past heel goed in het rijtje van Zwartboek en Soldaat van Oranje. Prachtig spel en een mooi verfilmd waargebeurd verhaal. Joram Lürsen heeft dit fantastisch gedaan.

De film is al door 100.000 bezoekers bekeken en mocht Barry dit bekend maken bij de 83 jarige zoon van Walraven.
Bankier van het Verzet is o.a nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

PIETER KONIJN

PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.
De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.
Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).
In de originele versie met Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef) en Rose Byrne als Bea (Annie). James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) heeft de stem ingesproken van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (I, Tonya), Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2, The Night Manager) en Daisy Ridley (Star Wars: The Last Jedi).
Vanaf 23 maart in voorpremière.
www.pieterkonijnfilm.nl
www.facebook.com/PieterKonijnFilm
#PieterKonijn

Maak kans op een PIETER KONIJN wortelpen en tas.

Mail naar pieter@hetkasteeltje.nl

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

PACIFIC RIM: UPRISING

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm gaan de piloten van de Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

John Boyega Star Wars:(The Force Awakens)speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi) is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert(Scott Eastwood,Fast & Furious 8).

Daarnaast wordt Jake bijgestaand door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).PACIFIC RIM: UPRISING is geregisseerd door Steven S. DeKnight(o.a Daredevil serie van Netflix).Verder met o.a. Jing Tian, Burn Gorman , Adria Arjona en Charlie day.PACIFIC RIM: UPRISING draait vanaf 22 maart in de bioscoop,in 3D.

www.pacificrimuprising.nl
www.facebook.com/PacificRimNL
#PacificRimUprising

Maak kans op een PACIFIC RIM: UPRISING T shirt!

Mail naar pacific@hetkasteeltje.nl

.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen