Star Wars: A New Hope in Concert

Star Wars: A New Hope epischer dan ooit met de iconische soundtrack volledig live uitgevoerd bij de film! Het Rotterdams Philharmonisch Orkest  speelt Star Wars: A New Hope in Een volledige vertoning van de film wordt  live begeleid door de iconische Oscar®-winnende ‘Originele Score’ van componist John Williams.

De dirigent Ben Palmer deed een meester prestatie in Starwars a new  hope in concert.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest bracht ons weer terug naar 1977.We kregen kippevel van de muziek.

We vonden helaas de filmversie iets te gedateerd. Een digital mastering van de versie uit 1977 was beter geweest. Het geluid was soms te hard. Wellicht heeft dat te maken met de akoestiek van de zaal.

Maar ook  nu blijkt dat het concept van live orkest en film inslaat als een lightsaber!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.