Don & DJ: Vrienden voor het leven

Wanneer de lichten uitgaan in het oude poppentheater van Central Park, komen de poppen tot leven. Don is het zat om dag in dag uit de kluns te moeten spelen. Hij droomt ervan om voor één keer de echte held te zijn en verzamelt al zijn moed bij elkaar om het theater te verlaten en op ontdekkingsreis te gaan in de grote wereld. Onderweg ontmoet hij DJ Doggie Dog, een verlaten knuffeldier die rapper wil worden. Het is het begin van een fantastisch avontuur en een bijzondere vriendschap in het hart van New York City. Hun missie is om van hun dromen werkelijkheid te maken: zelfs de kleinste personages kunnen heldhaftige rollen spelen!

Maak kans op een

  • Een A4 schrift
  • Een set kleurpotloden
  • Stickers
  • Een broodtrommel
  • Deze prijzen worden aangeboden door Independent Films

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.