Oh Oh Den Haag!

Wat gebeurt er met de carrière van politicus John (Bas Muijs) als hij de zwangere studente Emma (Sabine Beens) onderdak biedt? En is zijn jaloerse assistent Patrick (Arijan van Bavel) wel te vertrouwen in aanloop naar de verkiezingen? Een doldwaze komedie met vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij. We spraken Bas Muijs in zijn geboorte stad  Den Haag in theater Dakota. Waar hij overigens nog nooit was geweest.

De timing met alle drie spelers op het toneel is heel belangrijk. Er zijn sommige verkleed scenes die snel moeten worden uitgevoerd. In een klein theater wordt dat een uitdaging.

21 Juni is de premiere, maar dit was een goede generale in theater Dakota.

Over zijn gezondheid is hij kort maar krachtig. het gaat goed!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.