Er bloeit iets in Pijnacker!

Pijnacker – Het belooft een feestelijke en muzikale dag te worden bij Zorgkwekerij Bloei op zaterdag 3 december. Tijdens het gezellige Winterfestival zijn er optredens van Theater Fenix waarin mensen met een beperking spelen, gitarist Tjapko en zangeres Linda, een gelegenheidskoor van Pijnackerse en Nootdorpse bodem en twee violistes. 

En in de winkel zijn natuurlijk kerstbomen te koop, van groot tot klein. Je kunt er ook terecht voor kerstpakketten, zelfgemaakte kerstdecoratie en kaarsen, cadeautjes en nog veel meer. Alle producten zijn met zorg, lokaal of ambachtelijk gemaakt. Voor de kleintjes is er wat leuks te doen. Uiteraard zijn Sint en Piet en de kerstman van de partij. En de koek en zopie ontbreken niet: oliebollen, zelfgebakken taarten, warme chocolademelk en glühwein.

Het Winterfestival wordt opgeluisterd door Snoopy met tweedehands kinderkleding voor de winter en de kerst, zelfgemaakte tassen van spijkerbroeken en reststoffen, zelfgemaakte kaarten e.d. De deuren van het Winterfestival zijn geopend van 9.00 tot 17.00 uur (Europalaan 16-18, Pijnacker). Overigens is de winkel het Land van Bloei tot aan de kerst tijdelijk ook op zaterdag open.

Zorgkwekerij Bloei biedt dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uitgangspunt is dat de hulpkwekers ervaren dat ze tijdens hun dagbesteding een echte baan hebben. Dat doet Bloei vanuit de gedachte ‘wij zijn er niet om ergens in te passen, wel om er bovenuit te groeien’.

Bron Telstar.

Redactie het kasteeltje

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.