Strange World

Op 23 november 2022 komt onze nieuwe Walt Disney Animation film, Strange World, uit in de Nederlandse bioscopen. In deze film volgen we de legendarische familie Clades, een familie van ontdekkingsreizigers. De familie dreigt hun laatste en belangrijkste missie te riskeren door meningsverschillen onderling, terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen. Ga met ons mee op reis naar een nieuwe, mysterieuze wereld waar gevaar op de loer ligt.

Het is een avontuurlijk verhaal over familie en de legacy die we van onze ouders erven en doorgeven aan onze kinderen. Daarnaast geeft de film mee hoe legacy van toepassing is op onze omgeving en community. Strange World is een film geïnspireerd op klassieke avonturenverhalen.

Maak kans op een waanzinnig Strange World pakket!

Mail naar: strange@hetkasteeltje.nl

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.