Orphan: First Kill

Esthers angstaanjagende verhaal gaat verder in deze prequel van Orphan (2009). Nadat Esther (Isabelle Fuhrman) op briljante wijze is ontsnapt uit een Estlandse psychiatrische inrichting, reist ze naar Amerika. Ze doet zich voor als de vermiste dochter van een rijk gezin, dat haar met alle liefde na vier jaar weer in hun armen sluit. Door een onverwachte wending moet Esther het opnemen tegen de moeder van het gezin (Julia Stiles), die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moordlustige ‘kind’.

Regie: William Brent Bell

Cast: o.a. Isabelle Fuhrman, Julia Stiles, Rossif Sutherland, Matthew Finlan en Hiro Kanagawa

Kijkwijzer: 16 jaar vanwege geweld en grof taalgebruik.

Maak kans op 2 kaarten Orphan: First Kill .

Mail naar: orphan@hetkasteeltje.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.