Dance Valley 2022

Dance Valley 2022 is ook dit jaar met een dikke voldoende geslaagd. Ondanks de warmte wist de organisatie zich niet van het veld te slaan. Gratis watertappunten en extra schaduwplekken waren een nodige must en werden goed benut op deze warme dag. Het grote recreatiegebied Spaarnwoude is zoals elk jaar weer op een oogverblindende manier ingevuld, met dit jaar het thema Kermis. Van kraampjes waarbij je als bezoeker een prachtige haarstijl kreeg door de Wella stylisten, tot het abseilen van een meters hoge kraslotenwand. Prachtige glitter versieringen op het lichaam en kleurrijke decorstukken op het veld stalen de show. De Kop-van-jut was ook van de partij én waren de suikerspinnen, popcorn en een meters hoge zweefmolen niet te ontbreken.

Als bezoeker word je gedurende deze heerlijke zomerse dag ondergedompeld in een fantastische sfeer. Vreugde, gezelligheid en omringt worden door meezingende en dansende bezoekers stond op deze dag centraal. De bekende TikTokker “Nathan’s Crazy Dance Moves” kwam Dance Valley vergezellen. Met maar liefst 379.7K volgers op zijn account wist hij vele bezoekers mee te nemen met zijn unieke danspasjes.

Ongeacht de openlucht ging het dak eraf! Artiesten als La Fuente, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Kris Kross Amsterdam en vele anderen zorgden voor adembenemende shows. Last but not least, Dance Valley zou Dance Valley niet zijn zonder af te sluiten met een prachtige vuurwerkshow. Al met al, een geslaagd festival voor jong en oud.

Nina van Harling

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.