The Unbearable Weight of Massive Talent

In de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage… Nicolas Cage! Werkloos en op de rand van de financiële afgrond ziet Cage zich gedwongen om een aanbod van maar liefst 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van superfan Javi (Pedro Pascal) bij te wonen. Aangekomen op Mallorca blijkt Javi hoofdverdachte in een groot CIA-onderzoek te zijn. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde Nicolas Cage de rol van zijn leven op zich nemen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.

Maak kans op 2 bioscoopkaarten voor The Unbearable Weight of Massive Talent en een heerlijk filmkussen.

Mail naar: Massive@hetkasteeltje.nl

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.