BIGFOOT FAMILY

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Nederlandse stemmencast: Buddy Vedder, Kim-Lian van der Meij, Dennis Weening en Freek Vonk

Maak kans op een BIGFOOT FAMILY drinkfles en super gave rugtasje!


Mail naar bigfoot@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.