MULAN

De Keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het Keizerlijke leger om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden. In het geheim neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de plaats in van haar doodzieke vader. Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen tonen. Het is een meeslepende reis die haar zal veranderen in een strijder en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie … en een trotse vader. Mulan heeft een internationale cast met onder meer: Yifei Liu als Mulan, Donnie Yen als Commander Tung, Jason Scott Lee als Böri Khan; Yoson An als Cheng Honghui; met Gong Li als Xianniang en Jet Li als de Keizer. De film is geregisseerd door Niki Caro, het scenario is geschreven door Rick Jaffa & Amanda Silver en Elizabeth Martin & Lauren Hynek en is gebaseerd op het verhalende gedicht The Ballad of Mulan.
Mulan is vanaf 26 maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.

© 2020 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
Maak kans op 2 Bioscoopkaarten voor de film Mulan.

Mail naar:mulan@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.