Anouk en Roel van Velzen treden op voor het Rode Kruis

Anouk, Roel van Velzen, Kris Kross Amsterdam en Wulf treden op tijdens het ‘We Can Be Heroes’-concert van het Rode Kruis, in Rotterdam Ahoy op vrijdag 29 mei. Het concert wordt gepresenteerd door Humberto Tan, ambassadeur van het Rode Kruis.

Tijdens We Can Be Heroes spelen de artiesten hun grootste hits en nieuwste werk. En zij geven hun favoriete straatmuzikant een steuntje in rug door hem of haar te laten meespelen met één van hun nummers.

‘’We gaan iets heel moois neerzetten’’
De genoemde artiesten werken belangeloos mee. Anouk: ‘’Tijdens het “We
Can Be Heroes in Concert in Rotterdam Ahoy gaan we iets heel moois neerzetten. Ik hoop dat jullie allemaal komen en daarmee het Rode Kruis steunen. See you there!’’ Ook Roel van Velzen is enthousiast: ”Ik heb super veel zin om samen met mijn band Rotterdam Ahoy op z’n kop te zetten en te feesten met iedereen die het Rode Kruis een warm hart toedraagt.”

Iedereen kan een held zijn
Met het concert wil het Rode Kruis benadrukken dat iedereen een held kan zijn en de ander de helpende hand kan bieden. De artiesten doen dat door zich belangeloos in te zetten en hun favoriete straatmuzikant een nummer mee te laten spelen. Door het kopen van een kaartje kan iedereen iets bijdragen aan het werk van het Rode Kruis over de hele wereld.

Wil je iemand extra verrassen, een hart onder de riem steken of ook een steuntje in de rug geven? Dan kun je kiezen voor een Hero Combo-ticket. Dat is een speciaal ticket voor twee personen. Want wat is er nu leuker dan samen te genieten van een toffe avond vol live muziek?

Kaarten voor We Can Be Heroes in Concert zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.