Last Christmas

Op jonge leeftijd ontvluchtte de ambitieuze musicalactrice met haar ouders en zus Joegoslaviƫ. Enkele jaren later onderging de jonge vrouw een harttransplantatie en onderhoudt sindsdien ze een moeizame relatie met haar moeder, die zich overbezorgd en te bemoeizuchtig opstelt. Kate slaapt dan ook bij vrienden en heeft voor de feestdagen een baantje gescoord in een kerstwinkel in het Londense Covent Garden. Op een dag kijkt ze door de winkelruit naar buiten en ziet ze een dromerige jongen omhoog de lucht in kijken. Ze maakt kennis met deze Tom, die ze vervolgens om de haverklap tegen het lijf loopt.
Met het scenario van Emma Thompson en die een voortreffelijk rol speelt als Joegoslavische moeder is dit de ultieme kerstfilm van 2019.
De hits van Wham en George Michael vertellen de gevoelens in het verhaal . Daarnaast krijgt de film aan het eind een andere wending.


Last Christmas is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.