KNIVES OUT

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag onder mysterieuze omstandigheden dood in zijn landhuis wordt aangetroffen, begint de politie aan het verhoren van zijn complexe familie. Ook blijkt detective Benoit Blanc (Daniel Craig) te zijn ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken, maar niemand weet door wie. Met de erfenis van Harlan op het spel baant Blanc zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter Harlan’s vroegtijdige dood te achterhalen.
Met KNIVES OUT brengt schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie.

Maak kans op bioscoopkaarten voor KNIVES OUT!
Mail naar knives@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.