It chapter Two

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Twode Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen.

Deze finale blikt gelukkig terug naar het verleden toen Pennywise  verscheen. De verwarring wordt gelukkig  behapbaar als alleen volwassen geworden teenagers in  IT Chapter Two zou verschijnen. Flashbacks van het begin maakt dit laatste deel van de IT sage spannend en soms gruwelijk eng.

IT Chapter Two is nu te zien in Euroscoop Schiedam.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.