Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Ronnie Flex (Miles Morales), Thijs Römer (Peter B. Parker), Holly Mae Brood (Spider-Gwen), Edwin Jonker (Jefferson David), Levi van Kempen (RIPeter), Fernando Halman (Oom Aaron), Derek de Lint (Wilson Fisk / King Pin), Kim van Kooten (Doc Ock), Frank Lammers (Spider-Man Noir), Buddy Vedder (Spider-Ham), Cystine Carreon (Peni Parker), Olga Zuiderhoek (Tante May), Nurlaila Karim (Rio Morales) en Murth Mossel (Scorpion).

 

In de originele versie met de stemmen van o.a. Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, John Mulaney, Kimiko Glenn en Nicolas Cage.

Nu in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D.
#SpiderVerseNL
www.facebook.com/SpiderVerseFilmNL


Wil je kans maken op ons Spider-Man: Into the Spider-Verse pakket?

Mail naar spider@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.