‘Aquaman’

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm AQUAMAN uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd… een Koning.
In de film spelen ook Amber Heard (“Justice League”, “Magic Mike XXL”) als Mera, een strijdster en Aquaman’s bondgenote tijdens zijn reis, Oscar®-genomineerde Willem Dafoe (“Platoon”, “Spider-Man 2”) als Vulko, Raad van de Atlantische troon, Patrick Wilson (“The Conjuring Universe”, “Watchmen”) als Orm/Ocean Master, de huidige Koning van Atlantis.
Dolph Lundgren (“The Expendables”) als Nereus, de Koning van de Atlantische stam “Xebel”, Yahya Abdul-Mateen II (Netflix-serie “The Get Down”) als de wraakzuchtige Black Manta, en Oscar®-winnaar Nicole Kidman (“The Hour”, “Lion”) als de moeder van Arthur, Atlanna en Ludi Lin (“Power Rangers”) als Captain Murk, de Atlantische Commando en Temuera Morrison (“Star Wars: Episode II – Attack of the Clones” en “Green Lantern”) als de vader van Arthur, Tom Curry.
Wan regisseert naar een scenario van David Leslie Johnson-McGoldrick (“The Conjuring 2”) en Will Beall (“Gangster Squad”, “Training Day”), een verhaal geschreven door Geoff Johns, Will Beall en James Wan zelf, gebaseerd op karakters uit de DC Universe. De film is geproduceerd door Peter Safran en Rob Cowan, met Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns en Walter Hamada als uitvoerende producenten.
James Wan’s team achter de schermen waar hij vaker mee samenwerkt, bestaat uit Oscar®-genomineerde cinematograaf Don Burgess (“The Conjuring 2”, “Forrest Gump”), zijn vijfvoudige editor Kirk Morri (“The Conjuring” filmreeks, “Fast Furious 7”, “Insidious” filmreeks) en productiedesigner Bill Brzeski (“Furious 7”). Ook werken aan de productie mee: kostuumdesigner Kym Barret (“The Matrix” triologie en “The Amazing Spider-Man”) en componist Gregson-Williams (“Wonder Woman”).

AQUAMAN is een van de superhelden die bij het rijtje hoort van Batman en Superman. Alleen is deze held een schakel tussen land en zee. Jason Momoa speelt  een heerlijke eenvoudige rol met veel potenties. Het verhaal van AQUAMAN heeft veel aspecten waardoor de kijker teveel informatie krijgt . De ervaring leert om een film 2 x te bekijken en dan leer je AQUAMAN  pas echt goed  kennen.

AQUAMAN is nu te zien bij Euroscoop  o.a.  Atmos  Dolby 3 D.

AQUAMAN is vanaf 13 december te zien in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D, Dolby Cinema
en 4DX.
www.aquamanfilm.nl
#Aquaman


©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. TM & © DC Comics

We hebben 2 pakketjes met het volgende: Een petje, een mannen- of vrouwenshirt (maat M) en 2x vrijkaartjes.

Mail naar: Aquaman@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.