Villa Thalia presenteert EXTRAVAGANZA

Villa Thalia, grootste en bekendste evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam, presenteert, EXTRAVAGANZA, een dinner- en show sensatie van internationale allure! Een regelrechte must see voor iedere liefhebber van muziek, show, lekker eten en een stijlvolle avond uit. Deze nieuwe dinnershow is alleen te zien in november en december.

Voor 1 prijs krijg je entertainment en een heerlijk 4 gangendiner. Tijdens de shows wordt het menu geserveerd. De bediening danst op de bar en het dessert wordt door de koks persoonlijk langs gebracht. Soms is het moeilijk kiezen uit show of genieten van een heerlijk menu.

Na de show komt GreaseĀ  uit de boxen en dat was voor onsĀ  reden om naar huis te gaan. EXTRAVAGANZA is een show met hardwerkende medewerkers. Compliment!

Villa Thalia
Kruiskade 31 3012 EE Rotterdam
0102142547
reserveringen@sfeerhoreca.nl

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.