Bohemian Rhapsody

Maar liefst 24 minuten zijn uit Bohemian Rhapsody geknipt, de film over het leven van Freddie Mercury als frontman van Queen. De film kreeg al een 18+-rating, maar nu blijkt dat alle scènes die wijzen naar de seksuele voorkeuren van Mercury eruit zijn geknipt.

Bohemian Rhapsody is in zijn eerste week bezocht door meer dan 200.000 bezoekers. Naast een succesvolle release in Amerika zorgt de biopic over het leven en werk van Queen-zanger Freddie Mercury dus ook in Nederland voor hoge bezoekersaantallen.

De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.Of wel Farrokh Bulsara geboren in Zanzibar.De film is een uniek document. Gitarist en drummer Brian May en Roger Taylor hebben de film over hun eigen band geproduceerd. De film ging in première op 23 oktober 2018 in de Wembley Arena in Londen.
Alle lof voor Rami Malek die de zanger volledig heeft bestudeerd. Hierdoor wordt zijn rol als Freddie Mercury Oscarwaardig.
Bohemian Rhapsody is nu te zien bij Kinepolis Zoetermeer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.