RALPH BREAKS THE INTERNET WALT DISNEY ANIMATION STUDIOS

In de nieuwste animatiefilm van Disney Ralph Breaks the Internet verlaten buitenbeentjes Ralph (stem door John C. Reily) en Vanellope von Schweetz (stem door Sarah Silverman) Litwak’s arcade om “letterlijk” in de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush. Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens die hen helpen de weg te vinden. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website “BuzzzTube” (Stem door Taraji P. Henson) en Shank (stem door Gal Gadot), de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken. Geregisseerd door Rich Moore (“Zootopia,” “Wreck-It Ralph”) en Phil Johnston (co-auteur “Wreck-It Ralph,” “Zootopia,” auteur, “Cedar Rapids”), en geproduceerd door Clark Spencer (“Zootopia,” “Wreck-It Ralph,” “Bolt,” “Lilo & Stitch”).
Ralph Breaks the Internet is vanaf 12 december 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Website: www.disney.nl
Facebook: https://www.facebook.com/disneynl Instagram: https://www.instagram.com/disneynl
YouTube: http://www.youtube.com/disneynl

Maak kans op een RALPH BREAKS THE INTERNET Adult T-shirt en stickers.

Mail naar ralph@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.