THE EQUALIZER 2

Denzel Washington is opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen in The Equalizer 2. Robert McCall neemt het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand waar hij van houdt? Verder met o.a. Pedro Pascal (Narcos), Ashton Sanders (Moonlight), Bill Pullman (Independence Day) en Melissa Leo (The Fighter).
Geregisseerd door Antoine Fuqua (The Equalizer, Training day).
Verder met o.a. Pedro Pascal (Narcos), Ashton Sanders (Moonlight), Bill Pullman (Independence Day)
en Melissa Leo (The Fighter).
THE EQUALIZER 2 draait vanaf 16 augustus in de bioscoop.

Denzel Washington schittert weer in Equalizer 2.We moeten wel concluderen dat de eerste deel meer spanning heeft dan het tweede deel.Antoine Fuqua heeft ons een Robin Hood van deze eeuw willen laten zien. Waardoor de meer maatschappelijke spanning ontstaat dan de onverwachte actie in het eerste deel.

THE EQUALIZER 2 is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

 

 

 

www.facebook.com/TheEqualizerNL

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.