Marvel’s Black Panther

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.
Marvel’s Black Panther draait vanaf 14 februari 2018 in de Nederlandse bioscopen.
De cast van “Black Panther” bestaat uit Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o. Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker en Andy Serkis. De film is geregisseerd door Ryan Coogler en geproduceerd door Kevin Feige en Louis D’Esposito. Met Victoria Alonso, Nate Moore, Jeffrey Chernov en Stan Lee als uitvoerend producenten. Het script is geschreven door Ryan Coogler & Joe Robert Cole.


Maak kans op een Black Panther washbag en bracelet earphones!

Mail naar black@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.