Theo Maassen met de billen bloot in Cinerama Rotterdam

Op 9 januari beantwoordt Theo Maassen alle vragen over zijn regiedebuut BILLY in Cinerama Rotterdam. De film over de grofgebekte buiksprekerspop Billy is vanaf 4 januari in alle Kinepolis bioscopen te zien. Onder andere Bruno Vanden Broecke, Ruben van der Meer, Christine de Boer en Ellen Parren schitteren op het witte doek.
De beroemde buikspreker Gerard speelt al jaren de zalen plat met zijn hondsbrutale pop Billy. Achter de schermen botert het echter steeds minder tussen de twee, wat tot bizarre en hilarische situaties leidt. De relatie bereikt het kookpunt als Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame buurvrouw en Billy valt voor een sexy voetbalvrouw.
Een echt Theo Maassen-verhaal
Theo Maassen is ‘nogal enthousiast’: “Geweldig dat Billy in de bioscoop komt. Er is geen betere plek om een komedie als deze te bekijken. Ik heb er met enorm veel plezier aan gewerkt en denk dat ik erin geslaagd ben om er een echt Theo Maassen-verhaal van te maken: grappig en tragisch tegelijk, bot en subtiel, grof en fijngevoelig,”
Q&A in Cinerama
In Cinerama Rotterdam wordt het filmdebuut van Maassen extra feestelijk ingeluid; na afloop van de film schuift regisseur Theo Maassen namelijk aan voor een uitgebreide Q&A. Er zal worden ingegaan op zijn ervaringen bij het maken van de film en uiteraard is er ruimte voor vragen uit de zaal.
Tickets voor de Q&A (inclusief film) zijn tegen het reguliere tarief verkrijgbaar via: kinepolis.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.