Atomic Blonde

MI6 agent Lorraine Broughton (Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheime-dienst agenten. Ze is een sensuele superspion en bereid al haar skills te gebruiken om onmogelijke missies te overleven. In haar eentje wordt ze naar het instabiele en onrustige Berlijn gestuurd om een zeer belangrijk dossier op te halen. In Berlijn kan ze wel wat hulp gebruiken gaat ze samenwerken met ongemanierde lokale bureauchef David Percival (McAvoy). Atomic Blonde is gebaseerd op het stripverhaal The Coldest City van scenarist Antony Johnston en tekenaar Sam Hart.

Charlize Theron speelt een heerlijke rol, waarbij we even aan de personage van Basic instinct met Sharon Stone moeten denken, maar dan met meer actie.

Het Dior loopje gebruikt ze ook in de film en met de mix van heerlijke eighties hits is het een echte retrofilm geworden.James McAvoy is met zijn charme toch niet te vertrouwen.

Atomic Blonde is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

Win een Atomic Blonde giftbox!
mail naar Atomic@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.