SPIDER-MAN: HOMECOMING

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Tom Holland speelt de perfecte jonge Spiderman.Hij doet mij denken aan de acteur Micheal J Fox van de Back to the future series uit de jaren 80.Het is heerlijk om te zien dat Michael Keaton niet de batman speelt ,maar the Badman,The Vulture.
SPIDER-MAN: HOMECOMING is nu te zien in Kinepolis Zoetermeer.

 

Verder met o.a. Zendaya, Jon Favreau, Tyne Daly en Donald Glover.
SPIDER-MAN: HOMECOMING draait vanaf 6 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

en IMAX 3D.

#SpiderManHomecoming
www.facebook.com/spidermannl
www.spidermanhomecoming.nl

Maak kans op een SPIDER-MAN: HOMECOMING pakketje met daarin een zonnebril en een OV-kaart hoesje.
.

Mail naar spider@hetkasteeltje.nl

Spider-Man and all related character names and their disti
nctive likenesses

&
© Marvel. All Rights
Reserved

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.