Lucky TV Live met Sander van de Pavert in de rol van Theatermaker

foto Noesjka van der Helm.
In het Zuiderstrandtheater in zijn geboortestad Den haag konden we genieten van de première Lucky TV Live. Of moeten we zeggen Sander met de billen bloot.
Achter de schermen werkt Sander aan het verknippen en manipuleren van tv programma’s. Zijn passie begon bij het verknippen in 2002 bij het zien van een interview bij de KRO van Fons de Poel met zangeres Lenny Kuhr. Fons kon meer zijn verhaal kwijt dan Lenny Kuhr. Een koekje van eigen deeg kreeg ex journalist van TV West Ron Freser. Hij was degene die een zelf verzonnen filmpje van Sander had verneukt door middel van grote letters ” in scene gezet” in het filmpje te monteren. Sander nam nu wraak om andere filmpjes van Ron Fresen te tonen. Tot grote hilariteit in de zaal. Niet wetend dat Ron ook was uitgenodigd bij de première van Lucky TV Live.
De filmpjes en de sfeer van Lucky TV Live is hilarisch, maar had meer weg van een  lezing over mediafouten. We vinden het onwijs knap dat Sander dit aan durft en ook het einde van de fabel “Knutselen op een zolderkamertje”. Dat is toch zo 2002!
Kaarten zijn te bestellen via www.luckylive.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.