56e Tong Tong Fair, de beste mix van Oost en West

56e Tong Tong Fair, de beste mix van Oost en West. Een bezoek aan Azië en de Pacific zonder een jetlag! Er zijn heel veel goede redenen om naar Zuidoost-Azië te reizen, zoals de verrukkelijke keuken, de gastvrijheid en de cultuur. Eens per jaar kun je hiervoor ‘gewoon’ thuisblijven. Dan vindt de Tong Tong Fair plaats; een stukje Oost in West, op het Malieveld in Den Haag. Het aantal exposanten dat speciaal voor de Tong Tong Fair overkomt uit Indonesië, Maleisië, Vietnam en Thailand is in 2014 nóg groter. Omdat er zoveel te doen, te zien en te proeven is, kunnen de bezoekers dit jaar speciale routes kiezen. Zo zijn er o.a. themaroutes voor foody’s en voor kinderen. De 56e Tong Tong Fair biedt ruim 3 kilometer slentershop-plezier (fair), tientallen toko’s en eethuizen (food) en circa 200 voorstellingen en tentoonstellingen (festival). Het evenement is een feest voor foody’s, een paradijs voor shopaholics en een must voor liefhebbers van wereldmuziek, -dans en -literatuur. Een bezoek aan de Tong Tong Fair is een ontdekkingsreis langs unieke gerechten (in Nederland alleen hier te krijgen), toeristische stands, exotische cadeaus en inspirerende voorstellingen in thematheaters.

http://tongtongfair.nl/voorverkoop/

 

IMG_1629

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.