Non-Stop

Na een rotperiode moet Bill Marks Air Marshal (Liam Neeson)┬ámet het vliegtuig naar London.In het vliegtuig ontmoet hij Jen Summers(julianne Moore).Midden op de avond krijgt Bill Marks sms’jes van een onbekende passagier op het beschermende telefoonnetwerk.De boodschap is duidelijk stort $150 miljoen want anders sterft om de 20 minuten een passagier..

De film begint met een rustige vliegreis van New york naar London.De opgevoerde spanning is uniek omdat de kijker elke keer wordt misleidt binnen de 20 minuten.Liam Neeson staat de laatste jaren bekend als een actie held en dat doet hij met gemak!Non-Stop lijkt mij een misleidende titel voor deze film en zou misschien Flight-case moet heten..

Non-Stop is nu te zien in Utopolis Zoetermeer.

nonstop1

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.