showbizzredactie het kasteeltje begint pretparkentour 2013

13 juli tot en met 25 augustus
13.00 u, 14.30 u, 16.00 u Summer Parade in het Zomertheater
Dagelijks tonen negen professionele artiesten, die behalve over geweldige danskwaliteiten, ook over acrobatische vaardigheden beschikken, hun bijzondere talent in de shows.
Het publiek wordt buiten begroet door een aantal van de professionals, eenmaal binnen maakt het kennis met de overige medewerkers van de Summer Parade. In de show zijn er hoofdrollen voor onder anderen een bijzondere ballerina, een luchtacrobate, een magische Russische dame en jongleur David Severins, wiens veelzijdige kunsten als rode draad door het programma lopen. Muziek en dans vormen de basis van de show en men kan dan ook opzwepende productienummers
verwachten op bij voorbeeld Pirates of the Caribbean.
De productie van de show is zoals gebruikelijk in handen van Rocket Events (Sylvia v.d. Akker).
Total Audio Support verzorgt dit jaar de techniek voor de show.

Het hele seizoen – dagelijks
Ieder uur van 11.00 u tot 16.00 u De Kwakus Kwebbelshow in Rick’s Avonturen Burcht
Ieder uur van 10.30 u tot 16.30 u Play Kwek Show in Wonderland
Naast de Summer Parade zijn deze shows een aanrader. Evenals de dagelijkse Meet & Greet met Lelie en Rick de Kikker om 14.45 uur op de winkelpromenade waar iedereen met hen op de foto kan.

Tijdens het hoogseizoen organiseert het entertainmentteam in en rond Duinrell Plaza veel activiteiten voor de vakantiegasten.
Wekelijks worden er musicals opgevoerd, zoals de evenals vorig jaar succesvolle musicals Dirty Dancing en Mama Mia!. Nieuw dit seizoen is de musical Annie. Kinderen, die op Duinrell verblijven, kunnen samen met het Entertainmentteam oefenen en maken dan een kans om geselecteerd te worden om in de musical Annie mee te spelen. Het oefenen met de kinderen maakt deel uit van het entertainmentprogramma.

Het entertainmentteam organiseert in en vanuit Rick’s Kids Club activiteiten als knutselen, Piratenjacht, Kids Karaoke, sporttoernooien, Kinderbingo, Spookdag naast de populaire Spooknacht en nog diverse andere.

attractiepark-header-vervolg-nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.