showbizzredactie het kasteeltje begint pretparkentour 2013

BIDDINGHUIZEN, 3 juni 2013 – Met de toevoeging van Yes-R feat. DJ Alvita is de line-up van het dance event Out of Control compleet. Eerder werd al bekend dat Mr. POLSKA, Billy The Kit, Yellow Claw en de avondploeg van SLAM!FM optreden tijdens het event.
Out of Control wordt op zaterdag 13 juli in attractiepark Walibi Holland gehouden. Tijdens Out of Control kunnen jongeren genieten van een combinatie van attracties, dance en entertainment. Bezoekers hebben van 10.00 uur tot 23.00 uur toegang tot alle attracties van Walibi Holland. Vanaf 18.00 uur tot 23.00 uur vindt het dance event Out of Control plaats. De avond wordt afgesloten met een vuurwerkshow.
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Stimorol TWIST.
Meer informatie en tickets: .www.walibi.nl
DSCF4622

 

logo-nl

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.