The Watch

Evan Troutwig gespeeld door Ben Stiller is een keurige man die voor iedereen klaar staat.Als opgeklommen manager van het plaatselijke warenhuis is hij een held in zijn eigen warenhuis Als een personeelslid wordt vermoord door een alien, organiseert hij bijna vanzelfsprekend een burgerwacht, om de buurt weer veilig te maken.De big four zou de wijk moeten redden..
De film heeft meer iets weg van een komische serie.De personages zijn grappig alleen de personage Jamarcus mag uit de film worden geknipt.Er zijn gelukkkig een paar grappige situaties,maar de film is niet het succes wat men had verwacht.Ben stiller en Vince Vaughn zijn net niet sterk genoeg.Waarschijnlijk vanwege het verhaal dat aan alle kanten rommelt.Toch is de film in de tweede helft vermakelijker.The Watch is nu te zien in Utopolis Zoetermeer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.