The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises is het epische slot van Christopher Nolans Dark Knight trilogie. Het is acht jaar geleden dat Batman in de nacht verdween en op slag veranderde van held in voortvluchtige. Door de schuld op zich te nemen van de dood van officier van justitie Harvey Dent, offerde The Dark Knight alles op voor wat hij en commissaris Gordon zagen als een goede zaak.
Christian Bale vertolkt een prachtige dubbelrol als Bruce Wayne en Batman,maar grote namen als Michael Caine en Morgan Freeman mogen niet ontbreken. De film sluit een trilogie af  en dat merk je als bioscoop kijker.De film duurt 164 min en dan is een pauze in de Utopolis Zoetermeer een perfecte oplossing.De meeste aandacht gaat toch naar Anne Hathaway als Selina Kyle en Bat woman.Een prachtige personage die verassende wendingen maakt.
Het einde van Batman en Gotham City?
The Dark Knight Rises draait nu in Utopolis Zoetermeer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.