SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN

Vanaf 7 juni is de nieuwe actie-avonturenfilm Snow White and the Huntsman te zien in de bioscoop. Dit spannende en adembenemend mooie sprookje is vernieuwd en verfilmd door de producent van Alice in Wonderland met Kristen Stewart als Snow White.
De Evil Queen (Oscar® winnares Charlize Theron) is jaloers op Snow White (Kristen Stewart, Twilight) vanwege haar schoonheid en huurt de sexy Huntsman (Chris Hemsworth, Thor) in om haar te vermoorden. Maar Snow White leert van de Huntsman hoe ze zichzelf kan verdedigen en neemt wraak op haar stiefmoeder.
Vanaf 7 juni overal in de bioscoop.
www.snowwhiteandthehuntsman.nl

www.facebook.com/SnowWhiteNL


Maak kans op een appel bedeltje.

Mail naar appel@hetkasteeltje.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.