ADE. Martin Garrix – All Ages show

foto Credits voor Louis van Baar.

Martin Garrix gaf twee shows in de Amsterdamse RAI tijdens het Amsterdam Dance Event. Een 18+ show op de vrijdag en op de zaterdag kon jong en oud genieten van de All Ages Show.

Er hing een gemoedelijke sfeer bij aankomst van de All Ages show. Vrolijke kinderen die om je heen sprongen en ouders die met zweet op hun voorhoofd hun kinderen in de gaten hielden in de menigte en uiteraard alle leeftijden daaromheen. Bij binnenkomst van de zaal stond Dj CMS$ midden in de zaal iedereen te verwelkomen met rustige house om het publiek langzaam in de sfeer te laten komen. Bij het rondkijken viel het op dat er aardig wat snoepkramen stonden waar voornamelijk ouders met kinderen bij stonden. Tijdens het bestellen van een drankje werd je eraan herinnerd dat je op een All Ages event bent waar alleen alcoholvrije dranken werden geschonken. Met een Energy drankje in de hand vermengde we ons in de menigte mensen die zin hadden in de avond. Links, rechts en achterin de zaal stonden balkons voor de VIPs om de show nog beter te kunnen bekijken.

De Dj werd afgelost door Dj Justin Mylo die wat hardere beats er tegenaan gooide. Hij had de taak om ons klaar te stomen voor de man waarvoor wij allemaal zijn gekomen. Om ons heen liepen kinderen met lichtgevende brillen en oortjes met stijlvolle shirts van Martin Garrix die je op het event kon kopen.

Om 19.00 uur doven de lichten en het publiek werd enthousiast. Na enkele momenten kwam Martin Garrix op en iedereen ging los. Helaas ging wel iedereen los met zijn mobiel in de lucht om alles te filmen. Dit zorgde ervoor dat het zicht goed werd belemmerd. Los van de mobieltjes pompte de populairste DJ van de wereld zijn harde beats de zaal in. Iedereen sprong en danste mee en genoot van de show die vol zat met lasers, vuur, licht en animaties op de grote schermen.

Na de gig van Martin Garrix mocht DJ Julian Jordan de laatste beats draaien op het hoofdpodium om het feest nog even knallend af te ronden.

Het was een geslaagde show van Martin Garrix waar jong en oud van hebben genoten.

Wesley Vermeer

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.