Summer Parade 3.0 .Je komt ogen en oren tekort!

D

Deze theatershow nieuwe stijl werd vorig jaar voor de eerste keer in een compleet andere opstelling met groot succes opgevoerd.

De vakantiegasten en attractieparkbezoekers kunnen deze dertig minuten durende show  dagelijks in het Zomertheater zien om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

 

Na het succes van de zomershow nieuwe stijl, die vorig jaar voor de eerste keer in een compleet andere theateropstelling werd uitgevoerd, gaat Duinrell met de dertigste zomershow voort op de ingeslagen weg.

Dansers en acrobaten vertonen hun kunsten op twee podia. De bezoekers, die voor een deel langs een passerelle zitten, komen ogen en oren tekort.

 

In deze 3.0 editie krijgt de Summer Parade een bijna compleet nieuwe cast. David Severins, die jongleert met ringen, kegels en biljartkeus, vormt weer de rode draad in het programma.

De cast bestaande uit negen professionals bezit zowel buitengewone danskwaliteiten als tal van acrobatische vaardigheden. Nieuw in de show is een lenige dame die speciale acts met hoepels uitvoert. Succesnummers als de bijzondere ballerina, de luchtacrobate, de Pirates of the Caribean en de wervelende finale zijn ook weer te zien.

Missie Duinrell: “Het meest gezellige en complete recreatielandgoed waar familieplezier centraal staat”, waarbij onze kernwoorden passie, puur en plezier zijn.
Het familiebedrijf Duinrell in het Wassenaarse bos- en duingebied biedt ultiem familieplezier en de mogelijkheid voor een dagje uit of een korte of lange vakantie. Het attractiepark, Tikibad, vakantiepark met de Duingalows, de camping, het Duinhostel en de La Place horecafaciliteiten staan hiervoor garant.

www.duinrell.nl en www.facebook.com/duinrell

 

We hebben maar zelden een zomershow gezien met zoveel talent en snelheid!

Redactie het kasteeltje.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.