Vuile Huichelaar 3 (Vluchten kan niet meer)

Vluchten kan niet meer! Voor de man die ‘het ook noooooit goed doet’, maar ook voor de vrouw die met een uiterste houdbaarheidsdatum lijkt te zitten. Gelukkig kunnen we erom lachen en zijn er liedjes genoeg om ons schaamteloos in te verliezen. Vergeet vanaf de eerste minuut alle dagelijkse beslommeringen en zorgen! Kom met buurvrouw, (schoon)zus, vriendin, moeder, dochter, sportmaatje of collega zingen en lachen.

Vuile huichelaar is een show die door twee vrouwen (Saskia van Zutphen en Paulette Willemse) wordt gedaan. Beide vrouwen zijn bedrogen door hun man. Daardoor besloten ze een show over mannen te maken.

De show gaat vooral over hoe vrouwen zich kunnen vermaken, ook zonder man. Dat mannen niet begrijpen wat vrouwen willen en hoe ze dat dan willen en ze maken de man een beetje belachelijk. Ook gaat het over de leeftijd die vrouwen bereiken en dat ze altijd jonger en mooier willen zijn dat dat ze zijn.

Er zitten leuke opmerkingen bij, alleen is het vooral een show voor de iets oudere vrouw. Er worden oude liedjes gezongen en iedereen gaat mee met de vrouwen op het podium.

Na de hele show zijn ze nog naar de lobby gekomen en zijn daar de liedjes gaan zingen diee niet meer in de show paste. Er was een feestelijke sfeer.

Ik ben met mijn oma gegaan en ze vond het heel leuk, oma kende bijna alle liedjes en zat soms hard te lachen. Ik kende misschien iets van twee liedjes. Het was dus wel gezellig alleen zoals ik al zei voor de iets oudere vrouw.

Gast redactrice Maria de Prisco

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.