Sandra van Nieuwland – “’Sandra van Nieuwland Theatertour”’

http://www.youtube.com/watch?v=rI2vPL75sJw
In het najaar van 2012 maakte Nederland kennis met Sandra van Nieuwland, een bijzonder talent dat tijdens The voice of Holland week na week het kijkend publiek verraste met haar karakteristieke stemgeluid en het talent waarmee ze een liedje keer op keer volledig naar haar eigen hand zette.

Begin 2013 had Sandra al 5 nummer 1 hitsingles op haar naam staan en ook haar album And More, dat op de valreep van 2012 nog uitkwam, hield wekenlang de nummer 1 positie van de albumhitlijsten bezet. “And More” was binnen afzienbare tijd goed voor een Platina award die zij in een afgeladen Paradiso tijdens haar allereerste solo concert, van coach Trijntje Oosterhuis uitgereikt kreeg.

In het theater zal Sandra, gesteund door haar spectaculaire live band, de hits spelen waarmee ze de harten van het Nederlands publiek stal. Maar daar blijft het niet bij. Tijdens de theatershow laat ze zien dat zij meer is dan de zangeres van de reeds bekende liedjes.
Sandra neemt het publiek mee tijdens haar muzikale reis, die uiteraard al veel eerder dan haar deelname aan The voice of Holland, is begonnen. Zo speelde zij voorheen in een Jazz combo waarbij ze alleen door contrabas, gitaar en piano begeleid werd. Het waren de jazz en blues invloeden die Sandra inspireerde om zelf liedjes te gaan componeren. Dat pad is ze nu ingeslagen en zal ze, als het aan Sandra ligt, nog jarenlang blijven volgen

.
Sandra van Nieuwland Theater tour 2014 - Fotograaf Stephanie Pistel
Fotograaf-Stephanie-Pistel.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.