Vakantiebeurs 2014

Op de Vakantiebeurs begint je vakantie. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. En meer natuurlijk.
Locals geven je de echte informatie.
Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je echt moet zien. En tips die je niet in reisgidsen of op internet vindt.Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt.
De Vakantiebeurs is natuurlijk ook een leuk dagje uit. Met exotische muziek en lekker eten kun je alvast de vakantiesfeer opsnuiven en genieten van de vakantievoorpret.
De Vakantiebeurs wordt in 2014 gehouden van woensdag 15 t/m zondag 19 januari. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 18.00 uur met op vrijdag een avondopening tot 21:00 uur (‘Vakantiebeurs by Night’)
Kortom, de Vakantiebeurs is voor iedere vakantieganger het begin van een onvergetelijke vakantie.
Informatie, Inspiratie en Aanbiedingen
Naast informatie doe je op de Vakantiebeurs heel veel inspiratie op, maar vind je op de beursvloer ook heel veel aanbiedingen die exclusief tijdens de Vakantiebeurs gelden. Tot op de beurs
IMG_9818

Helaas zijn alle vrijkaarten weg,maar kom gerust naar de vakantiebeurs!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.